Bahçeli: Çok şey değişecek

Cumhur İttifakı'nın bileşenlerinden MHP'nin lideri Devlet Bahçeli, açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın Ankara'daki konuşmasına katılacağını kaydeden Bahçeli, "Öyle gözüküyor ki bundan sonraki dönemde çok şey değişecektir." dedi.

SİYASET 28.05.2023, 21:08 28.05.2023, 22:15 Hakan Öksüz
Bahçeli: Çok şey değişecek

MHP lideri Devlet Bahçeli, kesin olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Seçimi'ni Erdoğan'ın kazanmasının ardından açıklamalarda bulundu. İşte Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

"Türk milleti bugün tarih yazdı ve müstakbel geleceğine yeniden sahip çıktı. Cumhurbaşkanlığı Seçimi'nin ikinci tur seçimlerini kesin olmayan sonuçlara göre Sayın Recep Tayyip Erdoğan kazanmıştır. Türk demokrasi tarihinde ilk defa iki turlu seçime gidilmiştir. Seçime yüksek katılım, demokratik şuurun canlılığını göstermektedir."

"İftira ve inkar siyasetine milletimizi geçit vermedi"

"14 Mayıs'ta Cumhur İttifakı, TBMM'de çoğunluğu kazanmıştır. 28 Mayıs'ta ise cumhurbaşkanı seçilmiştir. İftira ve inkar siyasetine milletimiz geçit vermedi. Yalan simsarlarına itibar etmedi. Dünya birleşse de Türk milletine sökmedi. 14 Mayıs'tan önce iç ve dış mihrakı operasyonlar yürütüldü. Sosyal medya teröristleri, ahlaksız isnatlarda bulundu. Satılmış anket şirketleri ile iş birlikçi köşe yazarların dezenformasyonları bitmek bilmedi."

"Bundan sonraki dönemde çok şey değişecektir"

"Milletimiz, dönek siyaset cambazlarını elinin tersiyle bir kenara itti. Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı yürekten kutluyorum. Bugün yenilenler yalnızca kötülerdir. Kucaklaşma kazanmıştır. Cumhurbaşkanımızın Ankara'daki toplantısına katılacağım. Bundan sonraki dönemde çok şey değişecektir, görünen o. Her şey değişecek." 

Yorumlar (0)