Bahçeli: ...çocukları, şerefsizler...

Devlet Bahçeli, Hatay'daki orman yangınlarıyla ilgili, iblisin çocukları olan PKK'lı şerefsizlerin kısa sürede yakalanıp yaktıkları kadar yakılmalarını istedi.

SİYASET 13.10.2020, 11:32 13.10.2020, 17:41
Bahçeli: ...çocukları, şerefsizler...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lideri Devlet Bahçeli, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Grup Toplantısında gündeme dair açıklama ve değerlendirmelerde bulundu.

Hatay'daki orman yangınlarının PKK'lı teröristler tarafından "kutsal ateşi selamlıyoruz" denilerek üstlenildiğini hatırlatan MHP Lideri  Devlet Bahçeli, ateşin böyle nesebi gayri sahih çocuklarının olup olmadığını bilmediklerini ancak bildikleri bir şey varsa teröristlerin ihanetin çakalları ve iblisin çocukları olduğunu söyledi.

Kimin çocukları olduklarının aslında meçhul olduğunu söylediği PKK'lılarla ilgili "Bu şerefsizler en kısa sürede yakalanmalı, yaktıkları kadar yakılmalı" diyen MHP Lideri Bahçeli, yaptıkları her türlü kötülük ve menfur saldırılardan ötürü hesaba çekilmelerinin en acil adalet ihtiyacı olduğunu kaydetti.

Ermenistan

"Terörist devlet" olarak tanımladığı Ermenistan'ın Dağlık Karabağ’dan derhal çekilmeden, işgal ettiği toprakları esas sahibi olan Azerbaycan’a geri vermeden silahları indirmenin, ateşi dindirmenin, masalarda çözüm aramanın yalnızca cinayet, rezalet ve zulmeti meşru hâle getireceği uyarısında bulunan Devlet Bahçeli, ateşkes oyununa dikkat çekti.

Bahçeli, Azerbaycan'ı hedef yapanların, Ermenistan'ın bir gece ansızın bedel ödeyeceğini akıllarından ve kabus dolu hatıralarından çıkarmamaları gerektiğini belirterek, böyle yapmalarının canları ve güvenlikleri açısından en doğru davranış olacağını söyledi.

Erken seçim

Milliyetçi Hareket Partisi'nin genel seçimlerinin vaktinde yapılması ve sandığın 2023 senesinin Haziran ayında seçmenin önüne konulmasından yana olduğunu da kaydeden MHP Lideri, bu konuda tutarlı ve kararlı olduklarını, erken seçim tartışmalarının boş bir emek ve nefes israfı olduğunun altını çizdi.

Yorumlar (0)