Bahçeli "BJK" plakalı aracını hediye etti

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli, "BJK" plakalı aracını hediye etti.

SİYASET 13.08.2020, 13:33 13.08.2020, 13:36
Bahçeli "BJK" plakalı aracını hediye etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, meşhur "BJK" plakalı otomobilini Avukat Serkan Toper'e armağan etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, MHP Lideri Devlet Bahçeli, 06 BJK 80 plakalı Volvo marka aracını, son yerel seçimde Cumhur İttifakı'nın İstanbul Beşiktaş Belediye Başkan Adayı olan Avukat Serkan Toper'e armağan etti.

Klasik otomobil tutkusu herkesçe bilinen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin antika araç koleksiyonundan üstelik BJK plakalı aracı şahsına hediye etmesinin kendisi için büyük onur ve gurur olduğunu belirten Serkan Toper, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda fotoğraflara da yer vererek şu ifadeleri kullandı:

"Siyasi ve fikri pusulamız, ailemizin büyüğü, değerli liderimiz Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, bu hediye ile büyük bir gurur yaşatıp bizi onurlandırdılar. Her daim bir adım arkanda ve ölene kadar emrindeyiz. Yüce Rabbimizin, zat-ı alinize uzun ömürler versini dilerim liderim."

Yorumlar (1)
H.Berrin Akbulut 4 yıl önce
Adam MHP'li yüzbinlerle seçmeni elinin tersiyle itip! Ordu'nun Siyasetin tüm ikazlarına rağmen Yıllarca birlikte yürüdükleri fetö-Akp iktidarının, kavgasından doğan 15 temmuz tehlikesinde, Yıllarca kötülediği - pkk ile açılımında ihanetle suçladığı, Akp ile, ne oldu da, anca beraber- kanca beraber oldu,,, Üstelik hakketmeyen YANLIŞ Kişilere değil, Millete hizmet edin,,, 6 000 000 genç işsiz! Milyonlarca buzdolabı! Boş! Körler - sağırlar birbirinizi ağırlıyorsunuz,,, AYIP! YAZIK BU MİLLETE! 160 yıldır verdiğim oylar helal olmasın