Bahçeli: Bit için dam yakmam!

Dün akşam bazı televizyon kanallarında yorum yapanları izlediğini söyleyen MHP lideri Bahçeli, iki kişi arasında geçen konuşmayı bile hayal mahsulü anlatımlarla saptırdıklarını gördüğünü ve hepsinin kumandalı yorumcular olduğunu belirterek, "Neye mal olursa olsun hiçbir zaman Cumhur İttifakı'nı dağıtmayacaklarını" vurguladı.

SİYASET 14.01.2021, 17:15 15.01.2021, 12:36
Bahçeli: Bit için dam yakmam!

Sadece kendisi ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında geçen konuşmaları sanki üçüncü kişi olarak oturup dinlemiş gibi yorum yapanları hayretle izlediğini söyleyen MHP lideri Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı ile ilgili karşı tarafın sinirlerini daha çok yıpratacak açıklamalarda bulundu.

Dün televizyon izlerken bazı tartışma programlarında ne kadar yalan, yanlış, yozlaşmış ve yavan değerlendirmeler yapıldığını, kişiliksiz ve kirli senaryoların nasıl tedavüle sokulduğunu teessüfle şahit olduğunu belirten Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli, Mustafa Balbay'ın da ismini vererek, bazı köşe yazarlarının bizzat duymasının imkânsız olduğu, iki kişi arasında geçen konuşmaları hayal mahsulü anlatımlarla ve saptırarak kamuoyuna servis ettiğini, okurken utanç duyduğunu ifade etti.

Veyis Ateş’in dün gece televizyon programında konukları olan İsmail Saymaz, İbrahim Uslu ve Deniz Zeyrek’in açıklamalarını hayretle izlediğini ve bu kadar saçma ve yalan senaryoyu nasıl ürettiklerini düşündüğünü kaydeden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hepsine birden bakınca dedikodu ve gıybetin ete kemiğe bürünmüş halini gördüğünü dile getirdi.

"Maşallah bizi bizden iyi biliyorlar" diyerek istihza eden MHP lideri Devlet Bahçeli, atıp tuttuklarını ama hep ters köşeye yattıklarını ifade ederek, bazı televizyon kanallarının aynı tip konuklarıyla ve aynı tempoyla yayınlarını sürdürmesinde fayda bulunduğunu, zira onlara baktıkça, konuşanlardan ziyade, arkalarında bulunan lekeli zihniyetleri, gerçek niyetleri gördüğünü söyledi.

"Gafile kelam, nafile kelamdır" diyen ve ne söylese sipariş üzerine konuşanların, kumandalı yorumcuların, icazetli televizyonların kendilerini anlamayacağını belirten MHP lideri Bahçeli, HDP'nin kapatılması gerekliliği ile ilgili fikirlerinin gayet açık-net olduğunu, hukukun kendi mecrasında adaletin tesis edileceğine inandığını, partisine düşen bir sorumluluk varsa gerekeni memnuniyetle yapacaklarını ifade etti.

Neye mal olursa olsun AK Parti ile birlikte kurdukları Cumhur İttifakı'nın sonuna kadar yaşayacağını vurgulayan Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, ittifakın zeminini genişletme maksadıyla yaptığı ya da yapacağı tüm temas ve ziyaretleri desteklediklerini bildirdi.

Cumhur İttifakı'nın Türk milletinin ruh kökünden dünyaya geldiğini kaydeden Bahçeli, Cumhur İttifakı ile Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin Türkiye’nin yegane güvencesi olduğunun altını çizdi.

Malum yorumculara, mahut televizyonlara ve gazetelere seslenen Bahçeli, "Bit için dam yakmam." dedi ve pire için de yorganı ateşe vermeyeceğini, Cumhur İttifakı’nı dağıtmayı hiçbir durumda aklının köşesinden dahi geçirmeyeceğini vurguladı.

Yorumlar (0)