Bahçeli: Biden’dan onay almadan açıklayamazlar

Devlet Bahçeli, "Bunlar hala cumhurbaşkanı adayını tartışıyor. Türkiye düşmanlarının elini öpmeden cumhurbaşkanı adayı çıkaramazlar. Cumhurbaşkanı adayı için Biden'dan onay almaları gerekir." dedi.

SİYASET 11.09.2022, 19:51
Bahçeli: Biden’dan onay almadan açıklayamazlar

MHP lideri Bahçeli, Bursa'daki Gökdere Meydanı'nda partisi tarafından düzenlenen '2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net' başlığına sahip açık hava toplantısında gerçekleştirdiği konuşmada, kalpleri Türkiye sevdasıyla çarpan herkesi büyük bir özlemle kucakladığını ve tarih şehri, ecdat yadigarı kenti çok sevdiğini ifade etti.

"Parayı veren herkesin düdüğünü çalan anketçiler..."

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar ise şunlar:

"Geçtiğimiz hafta Sivas'ta binlerce vatan sevdalısı bir araya geldi. Kıskananların feleği şaştı, hepsinin uykuları kaçtı, ülkemize diş bileyen mihraklar kabus gördü. Sokak röportajlarıyla ittifakımızı kötüleyenler, zillet ittifakına methiyeler sıralayanlar küçük dillerini yuttu. Türkiye düşmanlarının piyonu olan bir avuç devşirme istedi diye bizim ülkümüzün kubbesi devrilmez. Parayı veren herkesin düdüğünü çalan anketçiler, bizi sizin cibilliyetinizi de ederinizi çok iyi biliyoruz. 

"Adayımız Sayın Erdoğan'dır"

Aramıza ayrık otları giremeyecek, saflarımız her daim sıkı olacak. İnşallah başaracağız. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılında Cumhur İttifakı'nı zafere ulaştıracağız. Adayımız belli, kararımız net. Bulanık sularla balık avlamanın peşinde değiliz. Uçurumun kenarında oyalanacak değiliz. Adayımız Sayın Erdoğan'dır. Zalimlere, hainlere karşı aynı saftayız. 

"Zilletin çatısı alev alev yanıyor"

Zillet ittifakıyla umut yok. Zillet partileriyle ulaşılabilecek bir gelecek yok. Zilletin çatısı alev alev yanıyor. Paçaları tutuşan CHP Genel Başkanı 'İnadına beraber olacağız.' dedi. Beraberlik inatla olmaz, inançla olur. Zillet ittifakı tıpkı bir ahtapot gibi ülkemizi sarmak ve kemirmek niyetindedir. Bizim bu ahtapot siyasetine feda edeceğimiz bir ülkemiz yoktur. 

"CHP'nin HDP adımı taktikseldir"

HDP desteğiyle büyükşehir belediyelerini kazananlar, şimdi de HDP'ye bakanlık verme derdinde. Böylesi bir zillet ülkemize reva görülemez. CHP'nin adımı kurnazcadır, taktikseldir. Gizli gündemleri de HDP'yle ittifak kurabilmektir. HDP'ye bakanlık vermek, teröristleri belediyelerde olduğu gibi bakanlıklara da yerleştirmektir. 

"Biden'dan onay almaları gerekir"

Herhangi bir projeleri, en ufak bir hazırlıkları yoktur. Bunlar hala cumhurbaşkanı adayını tartışıyor. Bu ittifak yalnızca bir kaostan ibarettir. Türkiye düşmanlarının elini öpmeden cumhurbaşkanı adayı çıkaramazlar. Cumhurbaşkanı adayı için Biden'dan onay almaları gerekir. CHP Genel Başkanı'nın KHK'lılar ile ilgili olarak söyledikleri de ABD'ye verilmiş olan bir güvencedir. 

"Adalar bizimdir"

Yunanistan yönetimi ayağımızın altında daha fazla dolaşmamalıdır. Tahrik ve tacizlerine ivedilikle son vermelilerdir. Adalar bizimdir, sabrımızı zorlamasınlar."

Yorumlar (0)