Bahçeli: Adayımız belli, kararımız nettir

Bahçeli, "2023'te adayımız belli, kararımız da nettir. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Erdoğan'dır. Amacımız kendisinin açık ara bir farkla yeniden seçilmesi ve Meclis'te vekil sayısı olarak da çok kuvvetli bir Cumhur İttifakı ve MHP grubu kurulmasıdır." dedi.

SİYASET 04.09.2022, 19:15
Bahçeli: Adayımız belli, kararımız nettir

MHP lideri Bahçeli, partisince Sivas Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan mitingde gerçekleştirdiği konuşmada, alanı dolduranların kuvvetlerine kuvvet kattığını ifade etti.

"Çiğ süt içmediğimiz için karnımız ağrımıyor"

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar ise şunlar:

"2023'e hazır mısınız? Zilleti bu büyük millete reva görenlerle mücadeleye hazır mısınız? Ülkemizin önünü kesmek isteyen altılı masaya hesap soracak mısınız? Sizlerin haykırışları her şeye bedeldir. 2023'te adayımız belli, kararımız da nettir. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Erdoğan'dır. Amacımız kendisinin açık ara bir farkla yeniden seçilmesi ve Meclis'te vekil sayısı olarak da çok kuvvetli bir Cumhur İttifakı ve MHP grubu kurulmasıdır. 1,5 senedir kararsız olanlar varsın birbirine kazık atıp dursun, kimin cumhurbaşkanı adayı olacağını belirlemek için birilerinden icazet alıp dursun. Bizim milletimize vadettiğimiz gelecek apaçık ortadadır. Gizleyeceğimiz, saklayacağımız hiçbir şeyimiz yok. Utanacağımız hiçbir bağımız da yok. Biz halktan ve haktan tarafız. Çiğ süt içmediğimiz için karnımız ağrımıyor. Türkiye düşmanlarıyla birlikte olamayız. Terör örgütleriyle içli dışlı olanlar bizimle asla aşık atamaz. İslam ve Türk değerlerine şaşı bakanlar yanımıza dahi yaklaşamaz. Cumhur İttifakı, muzaffer tarihimizi müstesna bir istikbale taşımanın ileri atılan bayraktarıdır. İnşallah ülkemiz hedefe ulaşacaktır. Allah şahidimizdir. Biz başarıya yemin ettik. Sizlere hizmet aşkıyla yoğruluyoruz. 

"Ne yapacaklarını bilmiyorlar"

Kılıçdaroğlu bürokratları tehdit ediyor. Vatandaşlara araba almamalarını, borçlarını ödememelerini tavsiye ediyor. Emperyalizm kılıcı sallıyor. Uçurumun, erdemsizliğin dibinde dolaşıyor. Zilletin ortaklarından ise hiçbir itiraz gelmiyor. Altılı ganyanın beş lideri Kılıçdaroğlu'nu muhakkak sorgulamalıdır.  Altı defa toplanmalarına karşın bir cumhurbaşkanı adayı dahi çıkaramayanlar ülkemize hizmet edebilir mi? Böyle bir çarpıklık hiç görülmedi. Parlamenter sistem haricinde tek bir projeleri dahi olmayan bu ittifak siyaset ve akıl felci geçiriyor. Ne yapacaklarını bilmiyorlar. Niyetleri kötü, sözleri asılsız. 

"Çürük şarkıcılara tavizimiz yok"

Enflasyon canavarını başı muhakkak ezilecek, bugün az yiyenler yarın çok yiyecek. Biz diplomatik, ekonomik ve siyasi yükseliş için ülkemize destek olmaya devam edeceğiz. Emeklinin, memurun, çiftçinin, mazlumun yanındayız. Bizde yalan yok. Bizim için hayal diye bir şey yok. Hayallerimiz eninde sonunda gerçeğe dönüşür. Hiç kimsenin gücü Türkiye'yi geri götürmeye yetmez. Cumhur İttifakı terörün başını ezen mücadeledir, ülkemize sahip çıkan inanmışlıktır, vatandır. Zillete düşürecek bir ülkemiz yok. Dinimize sövenlere tahammülümüz yok. Kiralık kalemlere, çürük şarkıcılara tavizimiz yok."

Yorumlar (0)