Babacan: Zengin ve özgür Türkiye’ye olan inancım hiçbir zaman bitmedi

Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden 7 yıl önce yaptığı bir konuşmayı paylaşan DEVA Partisi lideri Ali Babacan, “O gün öngördüğüm gerçekleri izlerken üzüldüm. Ancak zengin ve özgür Türkiye’ye olan inancım hiçbir zaman bitmedi” dedi.

SİYASET 02.08.2022, 14:58
Babacan: Zengin ve özgür Türkiye’ye olan inancım hiçbir zaman bitmedi

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, resmi Twitter hesabı üzerinden 2015 yılında yaptığı bir konuşmadan kesitler paylaştı. Paylaştığı videoya ilişkin açıklamalarda bulunan Babacan, “O gün öngördüğüm gerçekleri izlerken üzüldüm. O gün büyük bir tehdit olarak gördüğüm şeyler, bugün ne yazık ki ülkemizin başına geldi” ifadelerini kullandı. 

2015 yılında yaptığı konuşmayı yorumladı

7 sene önce yaptığı açıklamalara ilişkin görüşlerini paylaşmaya devam eden Babacan, “Ancak zengin ve özgür Türkiye’ye olan inancım hiçbir zaman bitmedi. Kayıp senelerimizi geri kazanmak, Türkiye’yi bilimle ve akılla yeniden ayağa kaldırmak bizim üzerimize düşen bir borçtur” notunu düştü. Kısa süre önce de güncel ekonomik sorunlara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Babacan, “Bu sorunların hepsini DEVA Partisi iktidarında kısa vadede aşacağız. Türkiye’ye özlediği bolluğu, özgürlüğü ve refahı yeniden kazandıracağız” demişti.

Yorumlar (0)