Babacan'dan Bahçeli'ye yanıt

Ali Babacan, Bahçeli'ye cevap verdi. Babacan, "Sayın Bahçeli konuşurken 18 yaşın altındakileri televizyon başından uzak tutmak gerekiyor. Hakaretlerine yanıt vermeyeceğiz." dedi.

SİYASET 19.10.2021, 22:39
Babacan'dan Bahçeli'ye yanıt

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Kahramankazan'da düzenlenen kongrede gerçekleştirdiği konuşmada, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin, "Ortada bir kriz falan yok." sözlerine cevap verdi.

"Bundan kaçamazsınız"

Babacan, "Sayın Bahçeli konuşurken 18 yaşın altındakileri televizyon başından uzak tutmak gerekiyor. Hakaretlerine yanıt vermeyeceğiz." dedi. DEVA Partisi lideri, konuşmasının devamında, “Sayın Bahçeli'ye ‘krizlerin ortağı’ şeklinde hitap etmemiz kendisini çok rahatsız etmiş. Size ortağı olduğunuz krizleri anımsatmayı sürdüreceğiz. Bundan kaçışınız yok." sözlerini sarf etti. 



"Tüm Türkiye'de örgütleniyoruz"

Türkiye gündemine ilişkin değerlendirmeler de yapan Babacan, "Parti olarak ülkemizin dört bir tarafında örgütleniyoruz. Ülkemizin maruz kaldığı problemlerin çözümüne dair eylem planları hazırlamaktayız. 20 farklı alanda eylem planı hazırlıyoruz ve Allah'ın izniyle bu eylem planlarını tamamladığımızda, ülkemizin her alandaki problemlerinin çözümünü, yol haritasını hazırlamış durumda olacağız. Yurttaşlarımızın bize yetki verdiği ilk gün itibarıyla derhal uygulamaya geçeceğiz." şeklinde konuştu.

Yurttaşlarla sohbet etti

Konuşmanın akabinde İlçe Başkanı Mesut Kahraman, Babacan'a, Elazığ'da bulunan Komürhan Hatıra Ormanı'na yapılan fidan bağışı belgesini takdim etti.

Tek liste üzerinden gidilen seçimde Mesut Kahraman, bir kez daha başkan seçildi.

Kongrenin akabinde dolmuş durağına geçiş yaparak yurttaşlarla sohbet eden Babacan, partisinin yeni hizmet binasının açılışını da yaptı.

Babacan, Kahramankazan'da her salı kurulan halk pazarına da uğradı. 



Yorumlar (0)