Babacan: Birkaç ay çıraklık yapanlar bile bu hataları yapmaz

Eski ekonomi bakanlarından Ali Babacan, ekonominin acemice yönetildiğini belirtti. Gençlerin geleceğe umutsuz baktığını söyleyen Babacan, "Bu vatanı bu duruma getirmek büyük suç. Uzun yıllar iş hayatında olanları bir kenara bırakalım, birkaç ay çıraklık yapanlar bile bu hatalar yapmaz." dedi.

SİYASET 27.10.2020, 18:57 27.10.2020, 20:39
Babacan: Birkaç ay çıraklık yapanlar bile bu hataları yapmaz

Ali Babacan Karar TV'de katıldığı bir yayında "Ekonomide çok ciddi hatalar yapılıyor" diyerek "Uzun yıllar iş hayatında olanları bir kenara bırakın, çocukluk döneminde bir bakkalın yanında birkaç ay çıraklık yapanlar bile bu hataları yapmaz" açıklamasında bulundu. 

"Birkaç ay çıraklık yapanlar dahi bu hataları yapmaz"

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, bugün bir televizyon kanalına yaptığı konuşmada ekonomi ile ilgili açıklamalarda bulundu. “Ekonomide çok ciddi hatalar yapılıyor.” diyen Babacan, "Uzun yıllar iş hayatında olanları bir kenara bırakın, çocukluk döneminde bir bakkalın yanında birkaç ay çıraklık yapanlar bile bu hataları yapmaz." dedi.

"Bu vatanı bu duruma getirmek büyük bir insafsızlık"

Nereye giderse gitsin, etrafının gençler tarafından sarıldığını belirten Babacan, "Henüz üniversiteye yeni başlamış, mezun olmasına üç yıl daha var gencin, ‘Bizim sonumuz ne olacak?' diyor. ‘Hayatım boyunca annemden-babamdan aldığım parayla mı geçineceğim?'diyor. Gençler, ‘Korkudan sosyal medya kullanamıyoruz’ diyor. Bu vatanı bu duruma getirmek büyük bir insafsızlık." açıklamasında bulundu.

Yorumlar (0)