Askeri personeli gasp etmişlerdi! 3 şüpheli yakalandı

İzmir’in ilçesi Karşıyaka’da askeri personele tabanca doğrultarak cüzdanını ve cep telefonunu gasp eden ve taksiyle olay yerinden uzaklaşan 3 zanlı, polis ekipleri tarafından yakalandı.

SİYASET 23.09.2022, 09:35 24.09.2022, 08:48
Askeri personeli gasp etmişlerdi! 3 şüpheli yakalandı

Olay, İzmir’in ilçesi Karşıyaka’da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sahilde kız arkadaşı ile beraber oturan Teğmen T.Ö.’nün yanına 4 kişi yaklaştı. Daha sonra yanlarında taşıdıkları tabancayı çıkartan zanlılar, T.Ö.’nün zorla cüzdanını ve cep telefonunu gasp etti. Şüpheliler hızlı bir şekilde bölgeden uzaklaşırken, askeri personel durumu polis ekiplerine haber verdi.

İncelemeler yapıldı, yakalama çalışması başlatıldı

T.Ö. tarafından verilen eşgal bilgilerinin sonrasında incelemelere başlayan ekipler, zanlıların bölgeden taksi ile uzaklaştığını belirledi. Zanlıların Bayraklı ilçesinde bulunması olasılığı değerlendirildi ve yakalama çalışmalarına Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de katılım sağladı. Ekiplerin incelemesi sonrasında 3 zanlı Bestekar Yusuf Nalkesen Sokak’ta yakalandı.

Daha öncesinde suç kayıtları olduğu tespit edildi

Ekipler tarafından yakalanan zanlıların üst araması sırasında teğmene ait olan cep telefonu ele geçirilirken, suç aleti olarak kullanılan tabanca da taksi içerisinde bulundu. Gasp olayına karıştığı belirlenen H.H., B.P. (23) ve F.P. (21) ekiplerce gözaltına alındı. Zanlıların daha öncesinde de çok sayıda suçtan kaydı bulunduğu tespit edilirken, T.Ö.’ye ait olan cüzdanı ise kaçtıkları esnada attıkları belirlendi. Cep telefonu T.Ö.’ye geri verilirken, 3 zanlının bir gün öncesinde bir başka kişiyi gasp ettikleri ifade edildi. Gerçekleştirilen soruşturmanın devam ettiği aktarıldı.

Yorumlar (0)