"Ankara'yı Mustafa Kemal'in Ankara'sı yapacak"

Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş hakkında konuştu. Kılıçdaroğlu, "O, Ankara'yı gerçek manada Ankara yapacak, buna inanıyorum. O Ankara'yı gerçek manada Mustafa Kemal'in Ankara'sı yapacak." dedi.

SİYASET 15.07.2021, 00:45 15.07.2021, 17:47
"Ankara'yı Mustafa Kemal'in Ankara'sı yapacak"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ABB'nin (Ankara Büyükşehir Belediyesi) Gençlik Parkı'nda gerçekleştirdiği 'Başkent Spor Zirvesi'ne iştirak etti. Programa, Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ve çok sayıda yurttaş katıldı.

"Sporun da yaşı yoktur"

Kılıçdaroğlu, sporun yalnızca çıkıp gösteri yapılan bir şey olmadığını dile getirerek, şöyle konuştu:

"Spor aynı zamanda insanın akıllı düşünmesini, stratejik düşünmesini de geliştirir. Bunu size sağlayan da sizin çalışma arkadaşlarınız ve antrenörlerinizdir. Dolayısıyla tüm sporcularımızı bize kazandıran antrenörlerinize, takım arkadaşlarınıza da şükranlarımızı sunuyoruz. Yani bu tür gayretleriniz bu tür emekleriniz bizim için oldukça değerlidir. Biz spor deyince genellikle gençlerimizi anlarız fakat sporun da yaşı yoktur. Her yaştan yurttaşımız spor yapmalıdır ve bunun için de yeşil alanlara gereksinimimiz var Sayın Başkanım. 

"Mustafa Kemal'in Ankara'sı yapacak"

Ankara adeta beton ormanına dönüştü. Çubuk Barajı'nı açtınız. Orayı harika bir mekana dönüştürdünüz. Başka alanları da hizmete açtınız. Yeni yeşil alanlara ihtiyacımız var. Bizim, gençlerin, her yaştan yurttaşın ihtiyacı var. Ben bu güzel geceyi organize eden, bizleri sporcu kardeşlerimizle bir araya getiren Sayın Başkanımıza hepinizin huzurunda yürekten teşekkür ediyorum. O, Ankara'yı gerçek manada Ankara yapacak, buna inanıyorum. O Ankara'yı gerçek manada Mustafa Kemal'in Ankara'sı yapacak. O, Ankara'yı gerçek manada çağdaş uygarlığın merkezi haline getirecek, buna da inanıyorum."











Yorumlar (0)