Anavatan'a yeniden seçilen Çelebi Anıtkabir’de!

Geçtiğimiz ay sonu Anavatan Partisi Genel Başkanlığına yeniden seçilen İbrahim Çelebi, ekibiyle birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti.

SİYASET 08.11.2020, 17:28 08.11.2020, 17:54 Hanife
Anavatan'a yeniden seçilen Çelebi Anıtkabir’de!

Yeniden Anavatan Partisi Genel Başkanlığına seçilen İbrahim Çelebi, beraberindeki MKYK Merkez Karar Yürütme Kurulu) üyeleri ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti.

Genel Başkan İbrahim Çelebi, mozaleye çelenk bıraktıktan sonra Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı. Anavatan Partisi Genel Başkanı Celebi, Anıtkabir Özel Defteri'ne şunları yazdı:

"Aziz Atatürk,

Bugün gururla huzurunuzdayız. 37 yıldır Türk siyasetinin yüz akı olan Avatan Partimizin Genel Başkanlığını 3'üncü kez devralmış bulunmaktayım. Anavatan Partisi olarak, Türkiye Cumhuriyeti ve demokrasinin yılmaz bekçileri olmaya devam ediyoruz.

Bilim, teknoloji, kalkınma ve çağdaşlık yolunda yıllardır emin adımlarla ilerliyoruz. Birlik ve beraberlik duygularıyla vatanımıza sahip çıkıyor, açtığınız hedefe hiç durmadan yürüyoruz.

Biz bu ülkenin çimentosuyuz. Bizim davamız vatan, bizim evimiz Anavatan...

Ruhunuz şad, mekânınız cennet olsun"

Anıtkabir'deki törenin ardından açıklamalarda bulunan Genel Başkan Çelebi, yeniden genel başkanlık ipini göğüslediğini kaydederek, “Gururla ve başımız dik çıktığımız Atamızın huzurunda, kendisine bir kez daha Türk siyasetinin yüz akı olacağımızın sözünü verdik.” ifadelerini kullandı.

Çelebi: Biz bu ülkenin çimentosuyuz

Parti olarak, Türkiye’nin ve demokrasinin yılmaz bekçileri olmayı sürdüreceklerini vurgulayan Anavatan Partisi Genel Başkanı Çelebi , “Biz bu ülkenin çimentosuyuz.” şeklinde konuştu.
 

Yorumlar (1)
Kadir Holland 3 yıl önce
Yusuf