ANAP Genel Başkanı Çelebi korona aşısı oldu

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi Ankara Şehir Hastanesi’nde koronavirüs aşısının ilk dozunu oldu.

SİYASET 20.01.2021, 12:03 21.01.2021, 13:55
ANAP Genel Başkanı Çelebi korona aşısı oldu

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi koronavirüs ile mücadele dahilinde Ankara Şehir Hastanesi’nde aşı oldu.

Çinli Sinovac firması tarafından üretilerek Türkiye’de de uygulanmasına başlanılan koronavirüs aşısının ilk dozunu Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi de yaptırdı. Aşının yaptırılması sonrası tedbir için 15 dakika beklenmesi sonrası Çelebi açıklamalarda bulundu.

"Ciddi bir sağlık altyapımız var"

Koronavirüsle mücadeleye ilişkin gelinen sürece dair değerlendirmede bulunan ANAP Genel Başkanı Çelebi, “Her şey çok iyi gidiyor. Zaten ciddi bir sağlık alt yapımız bulunuyordu. Geçmişte de ANAP iktidarları zamanında çok önemli sağlık yatırımları gerçekleştirildi fakat bu dönem bunun iyice artış gösterdiği bir zaman oldu. Çok iyi bir sağlık altyapımız var.” şeklinde konuştu.

Sürecin çok iyi yönetildiğinin altını çizen Çelebi, “Bu süreci dünyayla birlikte başarıyla götüren örnek ülkelerden bir tanesiyiz. Ciddi bir mücadele veriyoruz.” şeklinde konuştu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başta olmak üzere bu süreçte de canlarını dişlerine takıp aylarca büyük bir fedakarlıkla çalışmalarını sürdüren sağlık çalışanlarına teşekkürlerini sunan Çelebi konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Halkımız devletine ve sağlık çalışanlarına güvensin"

“Aşılamayla beraber çok kısa bir sürede inşallah salgını kontrol altına alacağız. Gelişmeler çok umut verici. Umarım kısa bir zamanda bu beladan hızlıca kurtuluruz.

28 günün ardından 2. doz aşımızı alacağız. Türk milletimizi aşı olmaları için duyarlılığa davet ediyorum. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başlatıp diğer siyasi parti liderlerinin de eşlik ettiği bu işe bizler de öncülük ettik. Halkımız, sağlık çalışanlarına, devletine, sağlık ekibine güvensin. Bizler güveniyoruz ve herkesi aşı olmaya davet ediyoruz.” dedi.

Yorumlar (0)