Altun: Müjdeyle ilgili spekülasyonları dikkate almayın

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın açıklayacağı müjdeye ilişkin kamuoyunda doğalgaz, petrol bulunduğu veya korona aşısının bulunduğunun müjdesinin verileceği yorumlarına karşılık, 'Müjdeyle ilgili spekülasyonlara kulak asmayın. Yarın hep birlikte göreceğiz." dedi.

SİYASET 20.08.2020, 19:37
Altun: Müjdeyle ilgili spekülasyonları dikkate almayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkent Organize Sanayi Bölgesi'ndeki açılışta dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu.

Cuma günü bir müjde paylaşacağını ifade eden Erdoğan, "Şimdi bu müjdenin hayalleri ve rüyası içindeyiz. İnşallah cuma günü bu müjdeyi tüm milletimize vereceğiz ve Türkiye'de yeni bir dönem başlayacak." demişti.

Bu açıklamaların ardından kamuoyunda konunun petrol ve doğalgaz bulunduğuna dair tahminler dolaşmaya başladı. Kimi yerlerde ise korona aşısına ilişkin bir müjde olabileceği de konuşuldu.

"Spekülasyonları dikkate almayın"

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada spekülasyonlara kulak asılmaması gerektiğini kaydederek şunları söyledi:

"Sayın Cumhurbaşkanımızın yarın vereceği müjdeye dair kimi spekülasyonlar oluşturulduğunu görüyoruz. Lütfen bu yorumlara kulak asmayın. Hep birlikte heyecanla yarın Cumhurbaşkanımızın yapacağı konuşmayı bekliyoruz."

Yorumlar (0)