"Altılı masaya yardımcı olmaya çalışırız"

Erdoğan, "Siyasi ayak oyunlarından yardım beklemek yerine 14 Mayıs 2023'te bizlerle sandıkta centilmen bir şekilde yarışacak cumhurbaşkanı adayı bulmaları kendileri için çok daha hayırlı bir şey olacaktır. Eğer bunu da beceremiyorlarsa Türkiye'nin her meselesini çözmüş bir siyasi parti olarak tabii ki kendilerine yardımcı olmak için çalışırız." dedi.

SİYASET 28.01.2023, 22:20
"Altılı masaya yardımcı olmaya çalışırız"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti lideri Erdoğan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen AK Parti Denizli Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.



"Ülkemizin şahlanışını hiç kimse engelleyemez"


Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar ise şu şekilde:

"'Türkiye Yüzyılı'nı, vatandaşlarımızın yalnızca belli bir bölümünün değil, 85 milyonun tümünün müşterek özlemi, kızıl elması ve düşü olarak görüyoruz.

Bu kent bu şekilde bizlere sahip çıktıkça, önümüzü hiç kimse kesemez. Bu kentin desteği, duası bizimle olduğu sürece bizi hiç kimse yıldıramaz. Bu kent bizim yanımızda adeta bir dağ gibi durdukça, inşallah ülkemizin şahlanışını hiç kimse engelleyemez.



"Rezervimiz 130 milyar doları aştı"


50 sene sonra IMF'ye olan 23,5 milyar dolar tutarındaki borcumuzu tümüyle kapatarak ekonomik bağımsızlığımızı AK Parti olarak biz tescilledik. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın toplam rezervini 27 milyar dolar seviyesinden an itibarıyla 130 milyar dolar düzeyinin üzerine çıkardık ve hazinemizi biz kuvvetlendirdik.



"Mızrağı çuvala asla sığdıramazlar"


Günübirlik menfaatleri, kısır siyaset ihtirasları uğruna bir araya gelenlerin, taksimat sürecinde nasıl da birbirlerine düştüklerini her birimiz ibretle izliyoruz. Gürültüleri, entrikaları, Bizans tipi taht kavgaları bir türlü bitmiyor.

Cumhur İttifakı ile siyaset sahnesinde mücadele etmeye cesaretleri olmadıkları için 16 sene evvelki '367vari' hukuk skandallarıyla bizlerin önünü kesmeye çaba sarf ediyorlar. 

Her hafta yepyeni bir bahaneyle kaçınılmaz sonu saklama yoluna giriyorlar. Hangi siyasi hokkabazlığı denerlerse denesinler mızrağı çuvala asla sığdıramazlar. 



"Sandıkların rengini gençler belirleyecek"


Siyasi ayak oyunlarından yardım beklemek yerine 14 Mayıs 2023'te bizlerle sandıkta centilmen bir şekilde yarışacak cumhurbaşkanı adayı bulmaları kendileri için çok daha hayırlı bir şey olacaktır. Eğer bunu da beceremiyorlarsa Türkiye'nin her meselesini çözmüş bir siyasi parti olarak tabii ki kendilerine yardımcı olmak için çalışırız.

14 Mayıs 2023 seçimlerinde sandıkların rengini gençlerin tercihleri belirleyecek. Gençlerin en fazla ilgi gösterdiği, en çok desteğini alan siyasi parti yine AK Parti."

Yorumlar (0)