Altılı Masa bugün toplanıyor: Liderlerden açıklamalar

Altılı Masa cumhurbaşkanı adayı için bugün bir araya geliyor. Saadet Partisi tarafından yapılacak ev sahipliğinde gerçekleştirilecek toplantıda karar verilecek. Birçok kişi tarafından merak edilen toplantı öncesinde liderlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor.

SİYASET 02.03.2022, 10:32
Altılı Masa bugün toplanıyor: Liderlerden açıklamalar

Seçimlere kısa bir süre kala birçok kişi Altılı Masa tarafından verilecek aday kararına dikkatini çevirmiş durumda. Bugün gerçekleştirilecek önemli toplantının öncesinde liderlerden çeşitli açıklamalar geliyor.

Meral Akşener

Kritik toplantının öncesinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den şu açıklama geldi: "Bazen apoletlerden vazgeçmek gerekir."

Söz konusu açıklamada Akşener tarafından herhangi bir isim gelmedi. Öte yandan kulislerde, İYİ Parti'nin cumhurbaşkanı adayının anketle tespit edilmesini düşündüğü konuşuluyor.

Kemal Kılıçdaroğlu

Dün konu ile ilgili bir açıklamada bulunan CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Adayın ismi görüşmenin sonrasında paylaşılmayacak. Nasıl ki Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem metnini liderler bir araya gelerek karar verdi ancak açıklaması için bir gün belirledik. Bu noktada da benzer bir durum olacaktır” dedi.

Yorumlar (0)