Ali Babacan’dan vatandaşlara “seçim sürprizi” 

DEVA Partisi Lideri Babacan, Konya’da ziyaret ettiği bir kahvehanede vatandaşlarla sohbet etti. Gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Babacan, “Seçimde büyük sürprizler olacak.” ifadelerini kullanarak seçmene üstü kapalı mesajlar verdi. 

SİYASET 30.01.2022, 17:53
Ali Babacan’dan vatandaşlara “seçim sürprizi” 

DEVA (Demokrasi ve Atılım Partisi) Genel Başkanı Ali Babacan, Konya ziyareti sırasında bir kahvehaneye oturdu. Burada vatandaşlarla sohbet eden Babacan’a anket sonuçları soruldu. Bunun üzerine konuşan Genel Başkan, şunları aktardı: “AK Parti ile seçmenleri arasındaki duygu yüklü bağ sonunda çözüldü. En iyi anket, halkın tuttuğu nabızdır. Ahbap, eş, dost sohbetleriyle bu halkın nabzını tutuyorsunuz. MHP’nin ve AK Parti’nin en çok oy aldığı şehirlere gidiyoruz. Asıl anket elbette ki seçim olacak. Ayrıca bu seçimde büyük sürprizler de olacak. Halk şu anda ‘Hangisi en iyisi?’ arayışı içinde. Daha iyisini buldukları anda bu iş bitecek.” 



“Ülkemizi deneme tahtasına çevirdiler” 

Kahvehanede bulunan bir çiftçinin “Gübre dövize mi bağlı?” sorusu üzerine Babacan, şu açıklamalarda bulundu: “Gübre için en önemli girdi doğal gaz. Doğal gazın fiyatı da dövizle bağlantılı. Döviz de bir senede yüzde 100 arttı. Eğer döviz artmasaydı gübrenin fiyatı 12 bin TL değil de 6 bin TL olurdu. 3 bin liradan 6 bin liraya artardı sadece. 3 bin liradan 6 bin liraya artma kısmı uluslararası piyasalardan kaynaklıyken 6 bin liradan 12 bin liraya yükselme kısmı da bizim döviz kuruna bağlı. Ülkemizi resmen koskoca bir deneme tahtasına çevirdiler.” 

Yorumlar (0)