Ali Babacan hastanede DEVA arayacak!

Koronavirüse yakalanan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, yakın izlem için hastaneye yatacağını açıkladı.

SİYASET 01.09.2020, 16:15
Ali Babacan hastanede DEVA arayacak!

Covid-19 (yeni tip koronavirüs) salgınında enfekte olan ve test sonucu pozitif çıkan DEVA (Demokrasi ve Atılım) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sağlık durumuna ilişkin bilgi verdi.

Genel sağlık durumunun iyi olduğunu fakat bazı şikayetlerinin bulunduğunu belirten DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, doktorunun hastanede gözetim altında tutulması tavsiyesini dinleyeceğini ve ilaç tedavisi bitinceye kadar yakın gözlem maksadıyla hastanede olacağını bildirdi.

Sağlık durumuna dair Twitter hesabından bilgilendirme paylaşımında bulunan Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 8 gün önce yakalandığı Covid-19 (yeni tip koronavirüs) hastalığında zor günler geçirdiğini ifade etti.

Yeni tip koronavirüse yakalanan eşinin ve oğlunun iyileştiğini, kendilerini evde izole ettiklerini ve kontrol altında tutulduklarını açıklayan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, hastaneye yatacağını belirterek, herkesin yeni tip koronavirüsü çok ciddiye almasını, hastalıktan korunmak ve çevredeki insanları korumak için azami özen gösterilmesini rica etti.

Sağlık çalışanlarının pandemi sürecinde çok büyük fedakârlıklar gösterdiğinin de altını çizen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, büyük fedakarlıklar gösteren tüm sağlık çalışanlarına ve geçmiş olsun dileklerini ileten herkese minnettar olduğunu sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)