Akşener’den 'maaş' isyanı: Haram zıkkım olsun

Meral Akşener, "Sarayda sefa sürenler, 11 farklı yerden maaş alanlar, burayı duyamazsınız tabii. Senin çocuğun işsizken 11 maaş alıyorlar. O maaşları verenlere de haram zıkkım olsun." dedi.

SİYASET 21.02.2022, 21:12
Akşener’den 'maaş' isyanı: Haram zıkkım olsun

İYİ Parti lideri Akşener, çeşitli programlara iştirak etmek için geldiği Mersin'de, Çeşmeli Mahallesi üzerindeki bir narenciye paketleme tesisini ziyarette bulundu.

Buradaki faaliyetlere ilişkin olarak yetkililerden bilgi edinen Akşener, önlük giydi ve mandalina paketledi. Kadın çalışanlarla sohbet eden İYİ Parti liderine narenciye ürünlerinin bulunduğu kasa hediye edildi.

Akşener, ardından Erdemli ilçesine geçti ve esnafı ziyaret etti.

Esnaf ziyareti esnasında bir dükkanda önlük giyen ve tantuni yapan İYİ Parti lideri, hazırladığı tantuninin tadına bakmayı da ihmal etmedi.

Yurttaşlara seslendi

Akşener, ardından esnaf ziyareti gerçekleştirdiği cadde üzerinde yurttaşlara seslendi.

Uzun bir süreden bu yana esnafı ziyaret ettiğini aktaran Akşener, programlarında yurttaşların problemlerine kulak verdiğini söyledi.

Programlarında, halkın bütün kesimleriyle karşılaştığını kaydeden Akşener, "Bu 2 senede herhalde 5 üniversiteden mezun olmuşumdur. Halkımın irfanı, feraseti, ülkemizin nelere, neye gereksinimi olduğunu anlattı bizlere. Bu halkın liyakate, adalete, huzura gereksinimi var, yandaşa, ayrımcılığa, 'Hayır.' diyoruz." sözlerini sarf etti.

Esnafın, ekonominin ve Türkiye'nin bel kemiği olduğunun altını çizen Akşener, esnafın unutulduğunu belirterek, elektrik ve doğal gaz faturalarına zam gelmesini eleştirdi.

"11 maaş alanlar burayı duymaz tabii"

Bu halkın sesi duyuluncaya dek gezmeyi sürdüreceğini ifade eden Akşener, şöyle konuştu:

"Bu halkın sesini ağalar duyuncaya dek, ağalar buralara gelinceye dek gezmeye devam. Mersin'in tamamının yarın en iyi şekilde hizmet alabilmesi için iktidar olduğumuzda kentin bize emanet olduğunu ifade etmek için buradayım. Tüm bunların giderilmesinin yolu, hukuksuzluğun, haksızlığın sona ermesidir. Sarayda sefa sürenler, 11 farklı yerden maaş alanlar, burayı duyamazsınız tabii. Senin çocuğun işsizken 11 maaş alıyorlar. O maaşları verenlere de haram zıkkım olsun."

Mikrofonu halka uzattı

İYİ Parti lideri, ele ele vererek kenti ülkemizin en önemli şehirlerden biri haline getireceklerini kaydetti.

Akşener, konuşması esnasında bazı yurttaşlara mikrofon uzattı ve onların sıkıntılarına da kulak verdi.

Akşener, ardından Akdeniz ilçesinde bulunan Yoğurt Pazarı'nda esnafı ziyaret etti, yurttaşlarla sohbet etti.

Yorumlar (0)