Akşener: Siyasi magazinle meşgul olmasın!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Türk milletinin sesini duymak yerine "siyasi magazinle meşgul olması"nı yanlış bulduğunu ifade etti. 

SİYASET 05.08.2020, 15:24
Akşener: Siyasi magazinle meşgul olmasın!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "evine dönmesi" gerektiğini söylemişti. 

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Bahçeli'nin çağrısına tepki göstererek, Millet İttifakı'ndaki konumunu sürdüreceğini ifade etti. 

"Türk milletinin sesini dinlesin"

Bahçeli'nin kendi ortağı ile muhatap olması gerektiğine dikkat çeken Akşener, siyasi magazin konularından bahsetmeyi siyasi nezaket ile asla bağdaştırmadığını kaydetti. 

Akşener, Bahçeli'nin en önemli özelliğinin kendisinin sürekli vurguladığı "nezaketi" olduğunu ancak ekonomik sıkıntıların mevcut olduğu bir dönemde, yeni tip koronavirüs (Covid-19) sürecinde işsiz gençlerin ve esnafların birçok sorun ile boğuştuğunu, tarım alanında ciddi sıkıntılar yaşandığını ve hal böyleyken Bahçeli'nin "Türk milletinin sesini dinlemek ve o sese yanıt vermek yerine siyasi magazin ile ilgilenmesini" yanlış bulduğunu söyledi. 

Millet İttifakı'ndaki konumunu koruyacağına işaret eden Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek, "Ortağınızın bize saldırmasını engelleyin." dedi. 

Ne olmuştu?

Bahçeli, Akşener'in Millet İttifakı'nın yürümeyeceğini anlayıp evine dönmesi gerektiğini ve bunun tutarlı bir hareket olacağını söylemişti.

Akşener'in Ayasofya ziyaretinin memnuniyet verici olduğunu ve kendisi için iyi bir gelişme olduğunu kaydeden Bahçeli, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile Halkların Demokratik Partisi'nin (HDP) Ayasofya'ya yaklaşımının ortada olduğunu ancak Akşener'in son ziyareti ile onlardan ayrı düştüğünü ifade etmişti.

Yorumlar (0)