Akşener: Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı adayı olabilir, sorun yok

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, grup toplantısının ardından, Kılıçdaroğlu hakkında sorulan “cumhurbaşkanı adaylığı” sorusunu yanıtladı: “Aday olmasında sorun yok”. 

SİYASET 14.04.2021, 13:11 15.04.2021, 08:54
Akşener: Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı adayı olabilir, sorun yok

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, bugün partisinin toplantısından sonra Meclis’te gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Söz alan gazetecilerden biri, Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adayı olması ile ilgili görüşlerini sordu. Bunun üzerine Akşener, “Kılıçdaroğlu, aday olabilir, bunda bir sorun yok” şeklinde cevap verdi.

“Bizim çalışmalarımız millet odaklı”



Kılıçdaroğlu hakkındaki cevabının ardından bir gazeteci, Akşener’e “Sizin de cumhurbaşkanlığı adaylığında gönlünüz vardı” şeklinde dolaylı yoldan soru sordu. Akşener ise “Bugüne kadar benden öyle bir şey duydunuz mu? Ben böyle bir şey demedim. Bizim çalışmalarımız millet odaklı. Biz, milletin dertlerini dinliyoruz ve kamuoyunun gündemine getiriyoruz.” şeklinde bu konuya açıklık getirdi.

“20 Ocak 2020’den beri geziyorum”

Akşener, “20 Ocak 2020’den beri ülkemizi geziyorum. Bu çalışmayı yaparken de partime ya da şahsıma yönelik hiçbir amacım yok. Ben, milletim için çalışıyorum. Bu çalışmayı devam ettirmek dışında hayalim yok. Seçime daha çok zaman var. Vatandaşımız bizim çalışmalarımızı gördü ve seçime kadar da görmeye devam edecek.” şeklinde konuştuktan sonra “Hayrıhi ve şerrihi min Allahu teala” (Hayır ve şer, Allah’tandır) cümlesi ile soru-cevap faslını sonlandırdı. 

Yorumlar (0)