Akşener'in seçim kampanyasında İmamoğlu detayı

Meral Akşener'in 'Devlete Millet Yakışır' adlı kampanyası başladı. Ülke genelinde billboardlara yansıyacak olan kampanyanın 'Devlete Adalet Yakışır' sloganının iki versiyon halinde hazırlandığı duyuruldu. İlk versiyonda Akşener'in Meclis'te kadınlarla bir arada olduğu, diğer versiyonda ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Saraçhane'deki mitingde birlikte olduğu görsellerin kullanıldığı görüldü.

SİYASET 14.01.2023, 22:09 16.01.2023, 08:43
Akşener'in seçim kampanyasında İmamoğlu detayı

İYİ Parti tarafından gerçekleştirilen açıklamada, İYİ Parti lideri Akşener'in 2023 seçimleri çerçevesinde hazırlanan lider iletişim kampanyasının başladığı duyuruldu.



Akşener'in 28 senelik siyaset yaşamına işaret edildi

Bahse konu kampanyada, 'başbakan, liyakat, millet, cesaret, merhamet, samimiyet, ciddiyet ve adalet' vurgularıyla İYİ Parti liderinin vekillik, İçişleri Bakanlığı, TBMM Başkanvekilliği ve İYİ Parti liderliğine uzanan 28 senelik aktif siyaset yaşamına yer verildiği kaydedildi.



"Millete Başbakan Yakışır..."

'Millete Başbakan Yakışır, Devlete Millet Yakışır, Devlete Cesaret Yakışır, Devlete Merhamet Yakışır, Devlete Samimiyet Yakışır, Devlete Ciddiyet Yakışır, Devlete Adalet Yakışır' sloganlarının yer aldığı kampanyada, Meral Akşener'in başbakanlık hedefinin gerçeğe dönüşmesi halinde devletin ilgili değerlere tekrar kavuşacağı mesajının verildiği vurgulandı.



"Devlete Adalet Yakışır"


Ülke genelinde billboardlara yansıyacak olan kampanyanın 'Devlete Adalet Yakışır' sloganının iki versiyon halinde hazırlandığı duyuruldu. İlk versiyonda Akşener'in Meclis'te kadınlarla bir arada olduğu, diğer versiyonda ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Saraçhane'deki mitingde birlikte olduğu görsellerin kullanıldığı ifade edildi.



Video paylaşımlar yapılacak

Söz konusu kampanyanın dijital iletişiminin ise önümüzdeki günlerde İYİ Parti liderinin kişisel sosyal medya hesabından video paylaşımlarıyla yapılacağı belirtildi. 

Yorumlar (0)