Akşener: İktidar hizmetçiniz, muhalefet avukatınızdır!

İstanbul'un farklı ilçelerini gezerek esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün de Sancaktepe, Sultanbeyli ve Çekmeköy'deydi. Esnafların sorunlarını dinleyen Akşener, "Diğer partiler gibi propagandaya değil, dertlerinizi dinlemeye geliyorum. İktidarı hizmetçiniz, muhalefeti avukatınız olarak görün." dedi.

SİYASET 26.08.2022, 21:51 27.08.2022, 17:32 Hakan Öksüz
Akşener: İktidar hizmetçiniz, muhalefet avukatınızdır!

İstanbul'un ilçelerini gezmeye devam eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün de Sancaktepe, Sultanbeyli ve Çekmeköy'e gitti. Gezi otobüsünden Turgut Özal Caddesi'nde inerek esnaflarla sohbet eden Akşener, vatandaşların sorunlarını dinledi. 

"Diğer partiler propagandaya, ben dert dinlemeye geliyorum"

İYİ Parti lideri, ziyaretleri sırasında bir beyaz eşya mağazasına uğradı. 2020'den bu yana esnafları ziyaret ettiğini kaydeden Akşener, "O kadar gezdim ama hiçbir dükkânın içinde kendi partimi övmedim. Öte yandan başka bir siyasi partiyi de eleştirmedim. Propaganda yapmaya değil, sizin sorunlarını dinlemeye geliyorum. Diğer partiler seçim zamanı buralara gelecek ve kendilerini övecek. Biz ise sizi dinleyip duyduklarımızı kamuoyuna aktarıyoruz." dedi.

"Bu emekli maaşı ile geçinilmez"

Dükkânlara girewrek esnaflarla sohbet etmeye devam eden Meral Akşener, vatandaşlarla da fotoğraf çektirdi. Bir başka dükkânda emekli maaşlarının azlığından bahseden İYİ Parti lideri, "Emekli maaşının en düşüğü 3 bin 500 lira. Bu neye yetecek? Hep söylüyoruz, en düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine çıkarılmalı. 3 bin 500 lira ile bu şartlarda geçinmek imkânsız. Evin bile olsa geçinemezsin." ifadelerini kullandı.

"İktidar, sizin hizmetkârınız olmalı"

Sancaktepe Demokrasi Caddesi'nde vatandaşlarla fotoğraf çektiren Akşener, Sultanbeyli Fatih Meydanı'ndaki bir helvacı dükkânına girerek helva yedi. Sorunlarını dinlediği bazı vatandaşlara nasihat veren Akşener, "İktidar, sizin hizmetkârınız olmalı. Muhalefeti de sizin avukatınız olarak görmelisiniz. Bunun anlaşılması için sokak sokak geziyorum." diye konuştu. 

Yorumlar (0)