Akşener, "HDP varsa biz yokuz" demişti: HDP'li Fırtına'dan Akşener'e tepki!

Ünlü oyuncu Kerem Fırtına İYİ Parti lideri Meral Akşener'e HDP üzerinden eleştirilerde bulundu. HDP Danışma Kurulu üyesi olan Fırtına, Akşener'in "HDP'nin olduğu masada biz olmayız." şeklindeki açıklamasına, "Milyonlarca oyu bulunan bir siyasi partiyle “masaya oturmayız” demek, Türkiye’yi yönetemeyiz, demektir." sözleriyle yanıt verdi.

SİYASET 06.09.2022, 13:49 06.09.2022, 18:00
Akşener, "HDP varsa biz yokuz" demişti: HDP'li Fırtına'dan Akşener'e tepki!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, HDP ile ilgili açıklamalarının ardından ilk cevap, Parti'nin Danışma Kurulu üyesi ünlü oyuncu Kerem Fırtına'dan geldi.

Akşener: "HDP'nin olduğu masada biz yokuz"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "HDP'nin olduğu masada biz olmayız. Bizim olduğumuz masada da HDP olmaz" şeklinde konuşmuştu.

Sosyal medya hesabından paylaşım yaparak bu açıklamalara tepki gösteren HDP Danışma Kurulu Üyesi ünlü oyuncu Kerem Fırtına, Halkların Demokrasi Partisinin (HDP) milyonlarca oy alan bir parti olduğunu aktardı.

"Biz Türkiye'yi yönetemeyiz demektir"

Fırtına "Milyonlarca oyu olan bir partiyle “masaya oturmayız” demek, biz Türkiye’yi yönetemeyiz, demektir." sözleriyle Akşener'e tepki gösterdi.

Kısa süre önce HDP Parti Danışma Kurulu üyesi olan oyuncu Kerem Fırtına'ya, Akşener'in vereceği yanıt merak konusu oldu.

Yorumlar (0)