Akşener'den Muharrem İnce'ye mesaj

Meral Akşener, "Sayın İnce'nin aday olma hakkı vardır. Sayın İnce'nin, ittifakımız genişleyecekse eğer bu genişlemenin içerisinde olmasını tabii ki isterim. Fakat benim bu hususta diğer arkadaşlar adına herhangi bir şey söyleme olanağım yok. Kişisel olarak tabii ki çok isterim." dedi.

SİYASET 19.03.2023, 01:24 20.03.2023, 13:03
Akşener'den Muharrem İnce'ye mesaj

İYİ Parti lideri Akşener, bir televizyon kanalındaki programda gündeme dair soruları cevapladı. 



İnce'nin cumhurbaşkanı adaylığı

Memleket Partisi'nin adayı olan İnce'nin, Millet İttifakı'nın oylarını negatif manada etkileyebileceğini düşünüp düşünmediğine ilişkin soruya Akşener, İnce ile 2018 senesinde birbirlerini incitecek herhangi bir iş yapmadıkları dile getirdi. 

Akşener, "Sayın İnce'nin aday olma hakkı vardır. Sayın İnce'nin, ittifakımız genişleyecekse eğer bu genişlemenin içerisinde olmasını tabii ki isterim. Fakat benim bu hususta diğer arkadaşlar adına herhangi bir şey söyleme olanağım yok. Kişisel olarak tabii ki çok isterim." yorumunda bulundu.



Kılıçdaroğlu'nun HDP ile görüşmesi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun HDP ile gerçekleştireceği görüşmeyi nasıl değerlendirdiğine yönelik soru sorulması üzerine Akşener, "Sayın Kılıçdaroğlu yalnızca HDP'yi değil tüm siyasi partileri geziyor. Yakın dönemde Sayın Hüseyin Baş ile de görüştü. Diğer siyasi partilerle de görüştü. Oradaki o görüşmelerde bir cumhurbaşkanı adayı olarak tabii ki bir sakınca yok." sözlerini sarf etti. 

Yorumlar (0)