Akşener'den İmamoğlu'na ziyaret! "Kendisine zorluk çıkarılıyor!"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu makamında ziyaret eden İYİ Parti lideri Meral Akşener, basına kapalı 45 dakikalık görüşmenin ardından gazetecilere poz verdi. İmamoğlu ile hediyeleşen Akşener, "Görevini yürütürken birçok zorlukla karşılaşıyor. İstanbul'a yapılacak hizmetlerle ilgili zorluk çıkaranlar var." dedi.

SİYASET 08.09.2022, 15:39 08.09.2022, 17:50 Hakan Öksüz
Akşener'den İmamoğlu'na ziyaret! "Kendisine zorluk çıkarılıyor!"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etmek için Saraçhane'deki başkanlık binasına gitti. İYİ Parti lideri Akşener, zabıta ekipleri tarafından karşılandı. Binanın girişindeki tören mangasını selamlayan Akşener, daha sonra İmamoğlu ile görüşmek için binaya girdi.

Görüşme 45 dakika sürdü

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem ve İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Akşener'e eşlik eden partililer arasındaydı. İmamoğlu ile yaklaşık 45 dakika boyunca basına kapalı görüşme yapan Akşener, daha sonra İBB hatıra defterine imza attı. 

Akşener: "İlk kez makamında ziyaret ettim"

İYİ Parti lideri, Ekrem İmamoğlu ile birçok görüşme yaptığını ancak ilk defa makamına ziyarette bulunduğunu kaydetti. İBB Başkanı İmamoğlu, Kültür A.Ş'nin yayımladığı bazı kitapları Akşener'e hediye etti. Akşener ise İmamoğlu'na vazo armağan etti.

"Görevini yürütürken birçok zorlukla karşılaşıyor"

Görüşme sırasında İmamoğlu'na başarı dileklerini ilettiğini kaydeden Meral Akşener, "Yapılan çalışmalarda ilgili bilgi aldık. Kendisine karşı ciddi bir muhalefet var. Görevini yürütürken birçok zorlukla karşılaşıyor. Bazı çevreler, siyasi hesaplar pahasına İstanbul'a yapılacak hizmetleri engellemeye çalışıyor, zorluk çıkarıyor." diye konuştu.

Yorumlar (0)