Akşener'den Bahçeli'ye: "Özür dileyip eve dönerim"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "eve dön" çağrısına ilişkin yaptığı açıklamada, "politikayı bırakmasının ardından herkesten özür dileyeceğini ve eve döneceğini" ifade etti. 

SİYASET 11.08.2020, 15:40 11.08.2020, 15:47
Akşener'den Bahçeli'ye: "Özür dileyip eve dönerim"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "eve dön" çağrısına ilişkin bir kez daha açıklamada bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Bahçeli'nin "ev" ile neyi kast ettiğini bilmediğini, bu nedenle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek "ortağını ilgisiz bırakmaması gerektiğini" söylediğini ifade etti. 

Politikayı bırakmasının ardından herkesten özür dileyeceğini aktaran İYİ Parti lideri, daha sonra da evine döneceğini kaydetti. 

Sert tepki göstermişti

Bahçeli'nin çağrısına daha önce de tepki gösteren Akşener, Millet İttifakı'nda yer almaya devam edeceklerini söylemişti. 

Akşener, siyasi magazin meselelerinden bahsetmenin siyasi nezaket ile tutarlı olmadığına dikkat çekmişti.

Ekonomik anlamda sıkıntıların yaşandığı bir dönemden geçildiğini, yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadele edildiğini, gençlerin işsizlik problemi yaşadığını ve tarımda sıkıntıların mevcut olduğunu ifade eden Akşener, böyle bir zamanda Bahçeli'nin "vatandaşların sesini duymayı değil, siyasi magazin ile ilgilenmeyi" tercih ettiğini aktarmıştı. 

Bahçeli ne demişti?

Bahçeli, Akşener'in "Millet İttifakı'nın devam edemeyeceğini idrak edip evine dönmesi gerektiğini" ve bunun tutarlı bir davranış olacağını söylemişti.   

Yorumlar (0)