Akşener'den Bahçeli'ye: Başıma silah dayasalar bile...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Evine dön" şeklindeki çağrısına verdiği yanıtta, "kafasına silah dayasalar bile Cumhur İttifakı'na girmeyeceğini" ifade etti. 

SİYASET 15.08.2020, 09:57
Akşener'den Bahçeli'ye: Başıma silah dayasalar bile...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı bir televizyon programında, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Evine dön" şeklindeki çağrısına değindi. 

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, partisinin oldukça zor koşullar altında kurulduğunu ve burada helal lokma yediklerini belirtti. Akşener, İYİ Parti'yi "ev" olarak nitelendirdi. 

Parti olarak evlerinin 83 milyon olduğunu aktaran Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yükledi.

Akşener, "önceden birbirlerine küfür edenlerin artık yan yana durduğunu" kaydederek, kendisinin asla bunu yapmayacağını söyledi.

"İmkânsız"

Partili cumhurbaşkanlığı sistemi devam ederken Cumhur İttifakı'na girmelerinin imkânsız olduğunu kaydeden Akşener, "kafasına silah dayasalar bile bu ittifakın içerisinde bulunmayacaklarını" ifade etti. 

Ne olmuştu?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Bahçeli, Akşener'e seslenerek, "Millet İttifakı'nın devam edemeyeceğini anlaması ve evine dönmesi gerektiğini" belirtmişti. 

Akşener ise verdiği ilk tepkide, "İYİ Parti'nin Millet İttifakı'ndaki yerini koruyacağını, Bahçeli'nin vatandaşların sesini duymak yerine siyasi magazin ile meşgul olduğunu" kaydetmişti.

Yorumlar (0)