Akşener: Acı gerçeklerle karşı karşıyayız

Kırşehir'de bir esnafla gerçekleştirdiği sohbeti kişisel sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Meral Akşener, "Ülkemizi adeta kasıp kavuran hayat pahalılığının izleri her yerde aynı... 60 TL'lik yağın 200 TL olduğu, artık milletin alım gücünün bittiği acı gerçeklerle karşı karşıya durumdayız. Biz gerçekleri ifade ettikçe 'yaygaracılık' ile bizi suçlayanlar... Buyurun, halkın sesi..." dedi.

SİYASET 21.04.2022, 19:36
Akşener: Acı gerçeklerle karşı karşıyayız

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, esnaf ziyaretlerini bugün Kırşehir’de sürdürdü. 

Akşener’in kentteki ilk durağı Akpınar ilçesi oldu. Yurttaşların taleplerine ve problemlerine kulak veren Akşener, kendisini takip eden yurttaşlara da hitap etti.

"Seçmen tekrar velinimet olsun diye çabalıyorum"

Akeşener, şöyle konuştu:

"Ben il il, ilçe ilçe geziyorum. Seçmen velinimet olsun diye çabalıyorum. Arkamda eski siyasetçiler var. O halde seçmen velinimettir. Tüm partiler sizin karşınızda hazır ol pozisyonunda mıydı? Evet. İşte onu tekrar canlandırmak amacıyla geziyorum. Sizin dertlerinizi duyurmak için geziyorum. İnsanları kutuplaşmanın dışına çıkarmak için geziyorum."

"Millet perişan halde"

Kırşehir'deki gezisinde bir esnaf ise Akşener’e ekonomideki son durumu şu sözlerle anlattı:

"İşlerimiz çok kötü. Ülkenin hali kötü. Alım gücü bitmiş durumda. 60 TL'ye satılan yağ artık 200 TL. Satış yapamıyoruz. Dükkanın kirasını bekliyorlar. İşe gidiyoruz fakat paramızı hemen alamıyoruz, iş bittikten sonra veriyorlar. İnsanların alım gücü azaldı. İnşaata gidiyorum ama çimentonun kilosu 75 TL diye inşaat devam etmiyor. Bir musluk 30 TL'ye satılıyordu, şu anda 70 ila 80 TL arasında değişiyor. İnsanlar nasıl alacak? 2500 TL emekli maaşı alan insanlar var. Millet perişan halde."

"Buyurun, halkın sesi..."

Söz konusu görüntüleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Akşener, şu ifadelere yer verdi: 

“Ülkemizi adeta kasıp kavuran hayat pahalılığının izleri her yerde aynı... 60 TL'lik yağın 200 TL olduğu, artık milletin alım gücünün bittiği acı gerçeklerle karşı karşıya durumdayız. Biz gerçekleri ifade ettikçe 'yaygaracılık' ile bizi suçlayanlar... Buyurun, halkın sesi..."
 

Yorumlar (0)