Akar'ın keyfini bugün Macron bile bozamaz!

Doğu Akdeniz meselesi ve terör örgütleriyle mücadele konuları başta olmak üzere bulunduğu konum itibarıyla yoğun bir gündemin içinde olan bakanlardan Hulusi Akar, ilk kez dede oldu.

SİYASET 18.09.2020, 14:26
Akar'ın keyfini bugün Macron bile bozamaz!

Özellikle NATO Karargâhı'nda Türkiye ve Yunanistan askerî heyetler arasında yürütülen teknik toplantıları yakından takip eden ve Doğu Akdeniz'deki suları daha da bulandırmak için uğraşan Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'u yakından izleyen Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, jeopolitik gelişmeler sebebiyle en yoğun bakanlığın başında bulunuyor.

Son olarak İngiliz televizyonuna konuşurken Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'u "meselelerin üzerine benzinle gitmek" ile suçlayan Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar'a yoğun, stresli ve yorucu gündemi arasında güzel haber iletildi.

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın oğlu Selim Akar ile gelini Melis Akar'ın ilk bebekleri öğle saatleri civarlarında dünyaya geldi.

Gözlerini henüz dünyaya açan erkek bebeğin sağlık durumunun gayet iyi olduğu, anne Melis Akar'ın da durumunun iyi seyrettiği belirtildi.

İlk kez dede olmanın mutluluğunu yaşayan Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın keyfini bugün başkörükçü Emmanuel Macron'un bile bozamayacağı görülüyor.

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın oğlu Selim Akar ile gelini Melis Akar'ın nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapmıştı.

Yorumlar (0)