AK Parti’ye mi katılıyor? Mehmet Ali Çelebi’den açıklama geldi

Bir süredir AK Parti’ye katılacağı iddia edilen İzmir bağımsız milletvekili Mehmet Ali Çelebi, konuyla ilgili ilk kez açıklamalarda bulunarak, “Bağımsız vekil olarak Türkiye’nin menfaatlerini savunmaya devam edeceğim” dedi. 

SİYASET 08.08.2022, 13:21
AK Parti’ye mi katılıyor? Mehmet Ali Çelebi’den açıklama geldi

CHP’nin İzmir adayı olarak milletvekili seçilen, ardından Memleket Partisi’ne geçiş yapan Mehmet Ali Çelebi, sonrasında parti lideri Muharrem İnce ile de ters düşerek istifa etmişti. Bağımsız milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında çalışmalarını sürdüren Çelebi, hakkındaki iddialar ile ilgili ilk kez konuştu. 

“Mahkeme önünde hesaplaşacağız”

Cumhur İttifakı’na yönelik olumlu açıklamaları sebebiyle bir süredir AK Parti’ye geçeceği iddia edilen bağımsız milletvekili Çelebi, söylentileri yalanladı. Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden iddialara cevap veren Çelebi, “Benim ağzımdan çıkmış herhangi bir açıklamayı duymadan hareket eden, beni yıpratmak isteyen kendini bilmezlerle mahkeme önünde hesaplaşacağız. Ben Silivri’de neredeysem hala oradayım” ifadelerini kullandı. 

“Geçmiş dönemdeki açıklamalarımın arkasındayım”

Geçmiş dönemdeki açıklamalarının arkasında olduğunu vurgulayan Çelebi, mesajını şu cümlelerle sonlandırdı:

“Bağımsız vekil olarak Türkiye’nin menfaatlerini savunmaya devam edeceğim. Geçmiş dönemdeki açıklamalarımın arkasındayım. Egemenlik mücadelesinin içerisindeyiz. PKK ve FETÖ’ye karşı mücadele kararlı bir şekilde sürdürülmeli. Cumhur İttifakı bu konuda tutarlı davranıyor.”

Yorumlar (0)