AK Parti’nin İstanbul İl Başkanı adayı açıklandı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Akdemir tarafından AK Parti İstanbul İl Başkanlığı için Osman Nuri Kabaktepe’nin aday gösterildiği kaydedildi.

SİYASET 22.02.2021, 14:54 23.02.2021, 12:18
AK Parti’nin İstanbul İl Başkanı adayı açıklandı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul vekili Erkan Akdemir partinin İstanbul İl Başkanlığı’na Osman Nuri Kabaktepe’nin aday gösterildiğini kaydetti.

Kişisel Twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Kandemir şunları söyledi:

“24 Şubat Çarşamba günü yapılan 7. Olağan İstanbul Kongresinde Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın tensipleriyle Osman Nuri Kabaktepe adayımız olarak belirlenmiştir. Görevi devredecek olan İl Başkanımız Şenocak’a şimdiye dek göstermiş olduğu gayretleri ve emekleri için teşekkürlerimi sunuyorum. İstanbul’umuza ve partimize hayırlı olsun.”

Osman Nuri Kabaktepe kimdir?

Osman Nuri Kabaktepe Ordu Fatsa’da 1 Aralık 1970’de dünyaya geldi. Önce İmam Hatip Lisesi ardından ise Uludağ Üniversitesi’nde İlahiyat bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Yine aynı bölümde yüksek lisans eğitimi de aldı.

Fazilet Partisi ve Refah Partisi’nde kimi görevler üstlendi. Kurucu başkanı olduğu Saadet Partisi İstanbul İl Yönetimi ve partinin Genel İdare Kurulu üyeliği görevlerini yürüttü. 2004 yılında Saadet Partisi Fatsa’dan belediye başkanı adayı oldu.

Kabaktepe aynı zamanda Saadet Partisi Gençlik Kolları Eski Genel Başkanlığı görevini de bir zaman yaptı.

Yorumlar (0)