AK Partili Özhaseki: Muhalefetin masası altılı değil, yedili!

Muhalefet partilerinin "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı indirme" düşüncesiyle bir masanın etrafında birleştiğini kaydeden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Muhalefetteki grup altılı değil, yedili. Sokakta birbirlerini görseler selam vermezler. Dünyaları o kadar ayrı. Tek hedefleri AK Parti'yi göndermek. Ülkenin sorunlarını çözecek bilgi ve deneyim sadece bizde var." dedi.

SİYASET 08.07.2022, 19:06 Hakan Öksüz
AK Partili Özhaseki: Muhalefetin masası altılı değil, yedili!

Kurban Bayramı nedeniyle Kadir Has Kültür Parkı'nda gerçekleştirilen bayramlaşma programına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, gündeme dair konulara ilişkin konuştu.

"FETÖ ve PKK'yı destekliyorlar"

AK Parti'nin Türkiye'ye birçok alanda önemli hizmetlerinin bulunduğunu hatırlatan Özhaseki, "Çok fazla badireler atlattık. Ülkemizin savunmasını geliştirdik. Ulaştırma ve sağlık alanında önemli gelişmelere imza attık. Önümüzdeki seçim oldukça kritik. Türkiye'nin müttefiki olarak görünen bazı ülkeler, Recep Tayyip Erdoğan'ı Türkiye'nin yönetiminde görmek istemiyor. Bunun için terör örgütleri FETÖ ve PKK'yı destekliyorlar. 2023'teki seçimlerde de bu emellerini gerçekleştirmeye çalışacaklar." ifadelerini kullandı.

"Sokakta karşılaşsa birbirlerini görmezden gelirler"

Muhalefet partilerini yerden yere vuran Özhaseki, "Muhalefetteki grup altılı değil, yedili. Diğerinin kim olduğunu siz de biliyorsunuz. Bu yedili grup, sokakta karşılaşsa birbirlerini görmezden gelirler. Hepsinin dünyaları çok farklı. Daha nasıl ve ne zaman masaya oturacaklarına bile karar veremiyorlar. Yine de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı indirme fikrinde buluşabildiler. Tek istekleri bu." dedi.

"Problemleri çözecek bilgi ve tecrübe bizde"

Türkiye'nin sorunlarını muhalefetin çözemeyeceğini söyleyen Mehmet Özhaseki, problemlerin ortadan kaldırılması için gereken bilgi ve tecrübenin AK Parti'de bulunduğunu savundu. Özhaseki, Türkiye'nin gelişmesinin devam etmesi için 2023 yılındaki seçimleri kazanmak adına tüm güçleriyle çalışacaklarını bildirdi.

Yorumlar (0)