AK Parti: #TerroristGeertWilders

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Hollanda Özgürlük Partisi'nin Türk düşmanı faşist başkanı Geert Wilders'a sert tepki gösterdi.

SİYASET 25.10.2020, 10:08
AK Parti: #TerroristGeertWilders

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sözcüsü Ömer Çelik, Hollanda'nın aşırı sağcı Özgürlük Partisinin faşist başkanı Geert Wilders'ın Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili Twitter'dan yaptığı paylaşımına dair sert açıklamalarda bulundu.

Geert Wilders'ı "insanlık düşmanı faşist" olarak nitelendiren Ömer Çelik, Geert Wilders'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a saldırmasından gurur duyduklarını çünkü bu tiplerin insanlık için mücadele eden herkesin düşmanı olduğunu, bilakis övdüğü insanlardan olmanın en büyük utanç olacağını bildirdi.

Twitter hesabından #TerroristGeertWilders etiketiyle paylaşımda bulunan Ömer Çelik, Geert Wilders'ın @geertwilderspvv Twitter hesabını etiketleyerek, "insanlık düşmanı, faşist ve ahlaksız" tanımlarını kullanarak, Geert Wilders ve zihniyetindekilerin ne derlerse insanlığın tam zıddında olduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a saldırmalarının tek nedeninin Erdoğan'ın insanlık için tavizsiz biçimde mazlumların yanında bulunması olduğunu belirten AK Parti Sözcüsü, #GeertWilders gibi faşistlerin Erdoğan'a saldırırken niyetlerinin Libya'da ve Suriye'de mazlumların kanını dökmek ve Avrupa'da Adolf Hitler'in Yahudilere yaptığı zulmün aynısını Müslümanlara yapmak arzusu olduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu faşizme ve zihniyete geçit vermediğini, bu faşistlerle mücadelesinin süreceğini kaydeden Çelik, Erdoğan'ın bu tipteki faşistlere geçit vermeyen mücadelesinin, insanlık düşmanlarıyla bir mücadele olduğunu sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)