AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki

Ömer Çelik, "Kılıçdaroğlu’nun devlet yönetimini ve Cumhurbaşkanlığı makamını 'karaktersiz' diyerek seviyesiz bir şekilde hedef almasını şiddetle kınıyoruz. Bu bir muhalefet şekli değil, siyasi ahlaka savaştır." dedi.

SİYASET 30.03.2021, 19:01 31.03.2021, 14:20
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

Kişisel Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Çelik, şu ifadeleri sarf etti:

"Seviyesizlik"

"Kılıçdaroğlu’nun devlet yönetimini ve Cumhurbaşkanlığı makamını 'karaktersiz' diyerek seviyesiz bir şekilde hedef almasını şiddetle kınıyoruz. Bu bir muhalefet şekli değil, siyasi ahlaka savaştır.

Milli iradenin temsil edildiği makamları seviyesizce hedef almak, siyasi karakter kavramının ne anlama geldiği hususunda bilgisizliğin beyanıdır. Devlet yönetimi hakkında bu dili kullanarak konuşanların siyasi ahlak hususunda en temel derslere gereksinimi vardır.

"Utanç verici bir durum"

Teröre ve ülkemizin hasımlarına tek bir kötü söz etmeyen, tam aksine, hasımlarının argümanlarını ve dilini Türkçe olarak seslendirenlerin, Türkiye'nin milli siyasetini yürütmekte olan Cumhurbaşkanlığı makamını kendilerine hedef olarak görmüş olması utanç verici bir durumdur.

Milli iradenin temsil edildiği makamları seviyesiz bir dille hedef alanlarla siyasi mücadelemize devam edeceğiz. Dış güçlerin diliyle milletin Cumhurbaşkanına saldıranlarla mücadelemiz daha da güçlenerek devam edecek."

Yorumlar (0)