AK Parti'den 'müzisyenlere destek' açıklaması

Çelik, partisinin MKYK toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Çelik, müzisyenlere 250 milyon liraya ulaşan destek verileceğini dile getirdi.

SİYASET 03.06.2021, 18:49 04.06.2021, 17:41
AK Parti'den 'müzisyenlere destek' açıklaması

MKYK toplantısı ardından basın mensuplarının karşısına geçen AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, müzisyenlere verilecek destekler ile ilgili açıklamalarda bulundu. "Müzisyenlerimizin seslerine kulak veriyoruz." diyen Çelik, müzisyenlere 250 milyon liraya ulaşan destek verileceğini dile getirdi.

Çelik'in konuşmasından öne çıkanlar ise şu şekilde:

Müzisyenlere destek

"Çeşitli önlemler alınıyor. Yeni bir normalleşme süreci içindeyiz. Çeşitli sektörlere desteklerimiz sürüyor. Müzisyen vatandaşlarımızın seslerini duyduğumuzu bilmenizi istiyorum. 

Müzisyenlerin projelerini parti olarak yakından izliyoruz. Müzik sendikaları destek listelerini oluşturuyor. Daha fazlası için çaba sarf ediyoruz. Şu ana dek 37 milyon lira destek sağlandı.

"İlk uçak gemimizin yüzde 70'i..."

Ülkemizin ilk uçak gemisinin yapımı sürüyor. İlk uçak gemimizin yüzde 70'i yerli ve milli yapım olacak.

BM'den Emine Erdoğan'a ödül

Sayın Emine Erdoğan'ın öncülüğünde çok sayıda çevre projesi yürütülüyor. En önemlisi bu atık projesine ilişkin olan mesele. Sayın Emine Erdoğan'a BM (Birleşmiş Milletler) tarafından ödül verildi. Ülkemizin öncülüğü takdir ediliyor.

Müsilaj ile mücadele

Şu ana dek 91 noktadan çeşitli numuneler alındı. Bunlar akademisyenlerimizle de paylaşıldı. Çok kapsamlı bir çerçevede detaylı bir şekilde inceleniyor. İnşallah bu çalışmanın neticeleri de bu hafta sonu Sayın Bakanımız tarafından açıklanacak. 

Yeni anayasa çalışmaları

Çalışmalarda sona gelindi. Partimiz kendi içinde 'tamam' dedikten sonra ki şu anda söz konusu aşamadayız. Ardından bunu MHP ile paylaşacağız. Onlar da parti içinde onayladıktan sonra diğer partilerle de paylaşıp uygulamaya konulması için gerekli adımları atacağız.

Muhalefetin erken seçim çağrıları

Erken seçim kesinlikle mevzubahis değil. Her girdiği seçimde mağlup olmuş Kılıçdaroğlu çıkıp erken seçimden söz ediyor. Seçimlerin Haziran 2023'te yapılacağını yineliyoruz."

Yorumlar (0)