AK Parti'de üst düzey atamalar

AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcılığına altı yeni isim atandı. Öte yandan, Mersin, Kocaeli, Giresun, Gümüşhane ve Erzurum il başkanlıklarına da atama gerçekleştirildi.

SİYASET 01.03.2023, 23:26
AK Parti'de üst düzey atamalar

AK Parti Seçim İşleri Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, hususa ilişkin açıklamasında "Seçim işleri ekibini daha da kuvvetlendirdik." dedi.

Yavuz, daha evvel belirlenen dokuz kişiye ek olarak altı kişinin daha AK Parti lideri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayıyla seçim işleri başkan yardımcısı olarak görev yapacağını bildirdi.

Buna göre, bahse konu görevi Muhammet Fatih Toprak, Gülay Sabancı, Sabri Öztürk, Nureddin Çelik, Ahmet Özdemir, Serpil Kavrak, Bülent Yağmur, Yusuf Başer ve Harun Tüfekçi'yle beraber, Mehmet Ali Özkan, Oğuzhan Kaya, İshak Gazel, Mahmut Atilla Kaya, Recep Özel ve Hakan Çavuşoğlu yürütecek.

Beş ilin başkanı değişti

AK Parti Teşkilat Başkanlığının resmi sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirilen açıklamada, Erdoğan'ın tensibiyle Mersin İl Başkanlığına Adem Aldemir, Kocaeli İl Başkanlığına Şahin Talus, Giresun İl Başkanlığına Mete Bahadır Yılmaz, Gümüşhane İl Başkanlığına Mehmet Emin Erdoğdu ve Erzurum İl Başkanlığına İbrahim Küçükoğlu'nun atandığı bildirildi.

Söz konusu açıklamada, bu kentlerde görev yapan eski il başkanlarına bugüne değin gösterdikleri gayret ve özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkür edildi, yeni il başkanlarına ise başarılar temenni edildi.
 

Yorumlar (0)