Ağıralioğlu: Erdoğan, Kılıçdaroğlu aday olursa kazanacağını biliyor

Katıldığı bir televizyon programında gündemdeki konuları değerlendiren İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, “Erdoğan, Kılıçdaroğlu aday olursa kazanacağını biliyor” dedi.

SİYASET 25.11.2022, 17:30 27.11.2022, 09:01
Ağıralioğlu: Erdoğan, Kılıçdaroğlu aday olursa kazanacağını biliyor

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, katıldığı bir televizyon programında 2023 seçimlerine ilişkin yeni mesajlar verdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun muhtemel adaylığına dair açıklamalarda bulunan Ağıralioğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın en çok karşısında görmek istediği ismin Kılıçdaroğlu olduğunu savundu. 

“Tayyip Bey'in karşısında en çok görmek istediği aday kim?”

Kılıçdaroğlu’nun muhtemel adaylığı konusunda endişelerini dile getiren Ağıralioğlu, “Tayyip Bey'in karşısında en çok görmek istediği aday kim efendim? Konuşmalarından çıkardığımız kadarıyla, yıllardır ısrarla ve inatla Sayın Kılıçdaroğlu'nu karşısında görmek istiyor. Ben bu eleştirinin merkezine oturacak olsam, böyle bir eleştiride kaygıda niye bulunayım ki? Tayyip Bey'in en çok görmek istediği aday Sayın Kılıçdaroğlu ise benim sizin dediğiniz ithamı sağlayacak olan şey nedir? Erdoğan, Kılıçdaroğlu aday olursa kazanacağını biliyor” dedi. 

“Seçmen isteksizliğini göz ardı etmesek mi?”

“Ben şu an kaybetme korkusunu dillendiriyorum” diyerek sözlerine devam eden Ağıralioğlu, “Diyorum ki acaba bu seçmen isteksizliğini göz ardı etmesek mi? Bunu görmemiz lazım. Muhalefette en tehlikeli duygu 'Tayyip Erdoğan’a karşı kimi koysak alırız' gibi bir kibir. Bu hepimizi tehlikeli bir girdaba sokar. Bu tür düşüncülerden mutlaka uzak durmak ve kararlı şekilde çalışmaya devam etmek gerek. Bizim de en başından beri dile getirdiğimiz şey aslında budur” şeklinde konuştu. 

Yorumlar (0)