Adalet Bakanı’dan Erdoğan’a yönelik mesajlara tepki 

Adalet Bakanı Bozdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın koronavirüs pozitif çıkması ardından sosyal medyada yayınlanan mesajlar hakkında tepki gösterdi. “Hastaya dua etmek, medeniyet değerlerimizden biridir.” ifadelerini kullanan Bozdağ, “Hakaret ve beddua edenler bugüne kadar hep kaybetti.” şeklinde konuştu.

SİYASET 06.02.2022, 17:08
Adalet Bakanı’dan Erdoğan’a yönelik mesajlara tepki 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın koronavirüs testi dün pozitif çıkmıştı ve çift, evlerinde karantinaya girmişti. Bunun üzerine sosyal medya ikiye bölünmüş ve bir kesim Erdoğan Ailesi’ne şifa dilerken bir kesim de uygunsuz yorumlar kullanmıştı. Bu yorumlara karşı açıklamalarda bulunan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, kötü yorumlar yapanlara “Kendini ve haddini bilmezler!” şeklinde seslendi. 



“Asgari insani vakıflardan yoksun...” 

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, sosyal medya hesabı üzerinden kötü yorum yapanlar hakkında şu ifadeleri kullandı: “Asgari insani vasıflardan ve medeniyet değerlerimizden biri de hastaya dua etmek ve hastayı ziyaret etmektir. Cumhurbaşkanımıza sosyal medya üzerinden hakaret ve beddua edenler asgari insani vasıflardan ve medeniyet değerlerimizden yoksun, kendini ve haddini bilmez kişilerdir.” 



“Bu kişiler hep kaybetti ve kaybedecekler” 

“Asgari insani vasıflardan ve medeniyet değerlerimizden yoksun, kendini ve haddini bilmez kişileri kınıyorum. Bugüne değin Cumhurbaşkanımıza beddua ve hakaret edenler ile husumet güdenler hep kaybetmiştir bundan sonda da kaybedecektir. Nice kumpası, zorluğu ve tuzağı Allah’ın yardımı ve milletimizin desteğiyle aşan Cumhurbaşkanımız ve muhterem eşi, bu imtihanı da milletimizin duası ve Allah’ın yardımıyla geçecektir.” 

Yorumlar (0)