"20 gün öldüğümü konuştular, bir hafta da sakalımı konuşsunlar"

Tedavi sürecinin tamamlanmasının ardından görevinin başına geçen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sakalı hakkındaki yorumlara "20 gün öldüğümü konuştular, bir hafta da sakalımı konuşsunlar." sözleriyle karşılık verdi.

SİYASET 16.10.2019, 11:43
"20 gün öldüğümü konuştular, bir hafta da sakalımı konuşsunlar"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin tedavisinin ardından 21 gün sonra Genel Merkeze gidişi sırasında sakal bıraktığının görülmesi çok konuşulmuştu. Bahçeli, "20 gün öldüğümü konuştular, bir hafta da sakalımı konuşsunlar." diyerek kendisi hakkında yapılan yorumlara karşılık verdi. 

Tedavisinin ardından Genel Merkez'de 3 saat kalarak çalışmalarına devam eden Bahçeli, başkanlık divanı üyeleri, milletvekilleri ve yakın ekibiyle sohbet etti. Bahçeli'nin kurmayları, sağlığının ve neşesinin yerinde olduğunu söyledi.

Sosyal medyada yazılanları yakından takip etti

Kulislere yansıyan bilgilere göre Bahçeli, Bayburt ve Erzincan gezisi sırasında hastalandığını söyledi. Soğuk algınlığı geçiren Bahçeli, tedavi gördüğü süreçte sağlığına ilişkin sosyal medyada yazılanları yakından takip ettiğini gösteren espriler de yaptı.

"Sakalda hikmet varmış"

Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen milletvekilleriyle birlikte poz veren MHP lideri, sakal bırakmasına ilişkin, "20 gün öldüğümü konuştular, bir hafta da sakalımı konuşsunlar." ifadesini kullandı. 

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Başkanlık Divanı'ndaki tek sakallı yönetici olan Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım ile fotoğraf çektirirken "Sakalda hikmet varmış, ben de bıraktım." diyerek espri yaptı.

Yorumlar (0)