“Yılın Dijital Havalimanı" ödülünü aldı: Sabiha Gökçen’den büyük başarı

Bu sene Tayland, Birleşik Arap Emirlikleri, Çin, İtalya, Almanya, Kanada ve ABD’nin içerisinde yer aldığı 11 ülkeden başvuru yapılan küresel havacılık ödülleri, kazananları ile buluştu.

SEYAHAT 29.11.2022, 16:42 30.11.2022, 09:21
“Yılın Dijital Havalimanı" ödülünü aldı: Sabiha Gökçen’den büyük başarı

Sabiha Gökçen Havalimanı adına "Yılın Dijital Havalimanı" ödülünü IT Direktörü İsmihan Baysal Anderson tarafından teslim alındı. Ödülün gurur verici olduğunu aktaran Anderson, “7 gün 24 saat kesintisiz bir şekilde yolcularımızın güvenliği ve deneyimi adına çalışıyoruz. Çabalarımızın takdir edilmesi bizleri her zaman daha da fazla motive etti. Bundan sonrasında da güzellerini de elde edeceğiz." ifadelerini kullandı.

“Keyifli ve konforlu yolcukla yolcularımızı rahatlığa ulaştırdık”

Bu ödülle beraber başarılarının ödülle takdir edildiğini ifade eden İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Üst Yöneticisi (CEO) Berk Albayrak, havalimanında Türkiye'de bulunan birçok ilki içerisinde bulunduran dijital yatırım sağladıklarını bildirdi.

Kısa süre öncesinde vatandaşlar ile bir araya getirdikleri teknolojilerle ödülü aldıklarını aktaran Albayrak, “İSG, avantajlı kampanyalarından uçuş takibine kadar keyifli ve konforlu bir yolculuk adına ihtiyaç duyulan bütün olanakları mobil uygulama ile vatandaşlara sundu. Öte yandan yeni çipli kimlik kartı ve seyahat teknolojisini de bir araya getirdi. Check-in işlemlerini bitirmiş yolcuların biniş kartları bulunmadan yalnızca yeni çipli kimlik kartları ile uçuşlarına kolayca ve hızlı bir şekilde gitmesine olanak sağlayan sistem, dünya üzerinde bir ilk olarak Pegasus ve İSG iş birliğinde faaliyete sokuldu” dedi.

Yorumlar (0)