Yedigöller'de renk cümbüşü

Doğal güzellikleriyle ünlü Yedigöller Milli Parkı'nda hazan mevsiminin gelmesiyle birlikte sararan yapraklar renk cümbüşü oluşturdu.

SEYAHAT 12.10.2021, 00:23 12.10.2021, 16:22
Yedigöller'de renk cümbüşü

Doğal güzellikleriyle ünlü Bolu Yedigöller Milli Parkı'nda sonbahar mevsiminin gelmesiyle sararan yapraklar adeta renk cümbüşü oluşturdu.

Yedigöller Milli Parkı, her mevsim doğaseverlere bambaşka güzellikler sunuyor.

İstanbul ve Ankara'dan ulaşım kolaylığı

İstanbul ve Ankara gibi iki büyük kent arasında konumlanan ve Bolu şehir merkezine yaklaşık olarak 40 kilometre uzaklıkta yer alan Yedigöller'de sonbaharla birlikte adeta renk cümbüşü oluşuyor.

Sarı, yeşil ve kahverenginin her tonuna sahip Yedigöller, büyüleyici güzelliği sayesinde özellikle sonbaharda iş ve büyük kentlerin stresinden uzaklaşmak isteyen doğa tutkunlarını misafir ediyor.

Yaklaşık 100 bin kişi ziyaret etti

Burada şelaleleri, gölleri, gülen kayaları ve dilek çeşmesini gezen, balık tutan ziyaretçiler, tertemiz doğada keyifli zaman geçiriyor. Karavan ve çadır kampı da yapabilen tatilciler, Kapankaya seyir terasıyla doğal güzellikleri farklı bir yönden görme olanağı yakalıyor. 

Her mevsim çok sayıda tatilciyi misafir eden Yedigöller Milli Parkı'nı 2021'in ilk 9 ayında 94 bin kişi ziyarette bulundu.







































Yorumlar (0)