Yaz tatillerinin gözdesi İçmeler hakkında her şey!

İçmeler’in neden bu kadar popüler olduğunu ve her ay binlerce turistin neden ziyaret ettiğini öğrenmek istiyorsanız doğru yerdesiniz.

SEYAHAT 08.01.2020, 23:50 09.01.2020, 00:13
Yaz tatillerinin gözdesi İçmeler hakkında  her şey!

Türkiye'nin en popüler tatil beldelerinden biri olan İçmeler, her türlü tatilci için güzel plajların, kaliteli hizmetlerin ve cazibe merkezlerinin mükemmel birleşimidir. Ziyaret edilecek en sıcak yerler, ne yapılacağı ve İçmeler'de nerede kalacağınız hakkındaki bilgileri sizler için derledik. 

Bu güzel küçük kasaba, Marmaris’e yaklaşık 8 kilometre mesafede bulunmaktadır. Kasaba, çam ormanlarıyla çevrilidir ve yaz tatilleri için mükemmeldir. İçmeler Yarımadası da Akdeniz'in Ege deniziyle buluştuğu noktadır.  

Neler yapılabilir?

Yakından tarihe tanık olmak isterseniz İçmeler'e sadece kısa bir mesafede, Marmaris Kalesi'ne gidebilir ve orada bölgenin tarihi hakkında daha fazla bilgi edinme şansı elde edebilirsiniz.

Eğer bir yürüyüş meraklısı iseniz bu kasabayı çok seveceksiniz ve İçmeler'den Değirmenyanı doğrultusunda yürürseniz birçok piknik yerlerini de görebilirsiniz.

Yelken açmak isteyenler de İçmeler’den Turunç beldesine geçebilir ve birçok yeri keşfetme fırsatı doğmuş olur.

Katılmaya değer inanılmaz bir etkinlik olan ve Mayıs ayında İçmeler Körfezi arasında gerçekleşen Uluslararası Marmaris Yat Festivalini de kaçırmak istemeyeceksiniz!

İçmeler’de güneşin tadını çıkarın

Çocuklarınız varsa gitmek için harika bir yer olan ve yaz aylarında kaplumbağaları ve kumu altın gibi olan İztuzu plajını tercih edebilirsiniz. İçmeler plajlarında yapılacak çok eğlenceli şeyler var;tüplü dalışa gidebilir veya eğitmenlerle birlikte dalış dersleri alabilirsiniz. Deniz oldukça sakin ve bu yüzden birçok su sporuna katılım sağlanırken çocuklarınızla yüzmek için mükemmel bir yer. Muz teknelerine, parasailing veya güç teknelerini denemeye ne dersiniz? Bunların hepsi İçmeler plajında mevcuttur.

İçmeler Plajı, yüksek kaliteli hizmetlerin ve harika suyun tadını çıkarmak için harika bir plajdır. Burada güneş tüm yıl boyunca mevcut ve bu da ona bir cennet görünümü veriyor. Sıcaklık, Nisan ayında 20 derecenin üzerinde ve Temmuz ve Ağustos aylarında 30 derecenin üzerine çıkıyor. 

Nerede kalınır?

İçmeler, her türlü tatilciye uygun, temiz, kaliteli ve düşük maliyetli dairelerden otellere kadar birçok kalma seçeneğine sahiptir. Yüzme havuzları ve süslü şeyler ile lüks oteller de vardır. Sizin ve ihtiyaçlarınız için birçok seçenek arasından seçim yapmak size kalmış!

Yorumlar (3)
Ümit 4 yıl önce
İçmeler çok güzeldir. Haberiniz yaz mevsimini ozletti. Yaz gelsede gitsek
Hayal 4 yıl önce
Simdiden rezervasyon yapmak lazım
Ümit 4 yıl önce
Kış gününde yaz haberleri ilgi çekmiyor. ilgiyle okumamız için Kış tatili haberleri yaparsanız. çok memnun kalırım. Teşekkürler.