Turkuaz suyu, beyaz kumuyla Türkiye'nin Maldivler'i

Antalya’ya bağlı Kumluca ilçesinde bulunan Adrasan Sahili açıklarındaki Suluada, ziyaretçilerini büyülüyor. Yerleşimin bulunmadığı adaya teknelerle ulaşım sağlayan yerli ve yabancı turistler, bembeyaz kumların ve turkuaz renkli berrak suyun tadını çıkarıyor.

SEYAHAT 10.07.2021, 22:48 11.07.2021, 15:48
Turkuaz suyu, beyaz kumuyla Türkiye'nin Maldivler'i

640 kilometre uzunluğundaki sahil bandında 210'u mavi bayraklı plajın yanı sıra eşsiz koylarıyla her sene milyonlarca yerli ve yabancı turisti konuk eden turizm başkenti Antalya'da, tatilciler Kumluca ilçesi açıklarında bulunan Suluada'yı rota olarak belirledi. 

Maldivler'e benzetiliyor

Turkuaz suyu ve beyaz kumsalıyla Maldivler'e benzetilen ve yalnızca tekneyle ulaşımın sağlanabildiği Suluada, yerli ve yabancı tatilciler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Biri 50, diğeri 120 metre bembeyaz kumlu ve turkuaz suya sahip iki plajıyla Maldivlere benzetilen ada, manzarasıyla da görenleri kendine hayran bırakıyor.

Eşsiz plajlarda yüzme keyfi

Adayı ziyaret edenler bu eşsiz plajlarda yüzüyor, ada manzarasında bol bol fotoğraf çektiriyor.

Saatlerce adada vakit geçiren ziyaretçiler, adanın ortasında bulunan, kayalıkların altından yüzerek diğer tarafına da geçilebilen ve 'Aşk Mağarası' olarak isimlendirilen mağaraya da yoğun bir ilgi gösteriyor. 

Suluada turları esnasında teknelere zaman zaman yunus sürüleri de eşlik ediyor.

































Yorumlar (0)