THY’nin Ankara-Edremit uçuşları bu sene yapılacak 

AK Parti Balıkesir Milletvekili Çelik, THY’nin kış tarifesi kapsamında kaldırdığı Edremit-Ankara uçuşlarını bu sene gerçekleştireceğini duyurdu. 

SEYAHAT 28.10.2021, 08:42 28.10.2021, 17:05
THY’nin Ankara-Edremit uçuşları bu sene yapılacak 

AK Parti Balıkesir Milletvekili Çelik, THY’nin Edremit-Ankara arasındaki uçuşları hakkında yeni bir bilgilendirmede bulundu. Yurt içi turistlerin tatil rotalarından olan Edremit kış uçuşlarının bu sene tekrar başlayacağını belirten Çelik, şunları aktardı: “Bildiğiniz gibi THY, kış tarifesi nedeniyle Edremit-Ankara uçuşlarına ara veriyordu. Anadolu Jet ve THY arasında yapılan görüşmeler neticesinde bu uçuşların, perşembe ve pazartesi günleri tekrar yapılması kararlaştırıldı.” 



15 Kasım itibarıyla uçuşlar başlayacak 

15 Kasım 2021 itibarıyla haftada 2 gün olacak şekilde uçuşların yapılacağını bildiren Çelik, Edremit’ten Ankara’ya olan uçuşun 17.55’te; Ankara’dan Edremit’e olan uçuşun da 16.00’da yapılacağını aktardı. Özellikle pandemi sürecinde Körfez Bölgesi’nde yazlıkların sürekli kullanılır hale gelmesi ve yazlık bölgelere seyahatlerin artması sebebiyle bu sene böyle bir kararın alındığını vurgulayan Çelik, “Bu uçuşların önemli ihtiyaçlara cevap vereceğini umuyorum.” şeklinde konuştu. 

Yorumlar (0)