Ne Antalya ne de İzmir: Aylar öncesinden doldu

Bursa'da 1.200 rakımlı yaylada yer alan bungalov evlerde yılbaşı akşamını geçirmek isteyenler, aylar evvel rezervasyonları doldurdu.

SEYAHAT 14.12.2021, 22:28 15.12.2021, 15:56
Ne Antalya ne de İzmir: Aylar öncesinden doldu

Ülkemizin en ünlü mesire ve piknik alanlarından biri olan Kocayayla, 400 dönüm büyüklüğünde çayır ve meraya sahip. 1.200 metre yükseklikte bulunan bölge, bol oksijenli havasıyla hastalar tarafından şifa bulmak için ziyaret ediliyor. Yaylanın dört bir köşesi gürgen, alıç, çam ve meşe ağaçları ile çevrili. 

23 ev inşa edildi

Kocayayla'ya inşa edilen bungalov evler hizmete açıldı. Burada konaklamak isteyen yurttaşlar bungalov evlere büyük bir talep gösteriyor. Yaylada toplam 23 adet bungalov ev yer alıyor.

Fiyatlar 400 TL'den başlıyor

Bungalov evlerde yılbaşı akşamını geçirmek isteyen yurttaşlar, 3 ay evvel rezervasyonları doldurdu. Evlerin tek gecelik fiyatları ise 400 TL ila 1.000 TL arasında değişiklik gösteriyor. 

Belediye tarafından işletiliyor

Keles Belediyesi tarafından işletilen evler, büyük rağbet görüyor. Bungalov evlerin yoğun talep gördüğünü dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Keskin, "Buraya gelenler gezinti ve piknik yapıyorlar. Yürüyüş yapıyor, manzaranın keyfini çıkarıyorlar. Talep çok fazla. Doğa harikası yaylamız herkesi kendine çekiyor." diye konuştu.











Yorumlar (0)