Kars’ın sarı çiçekleri kartpostallık görüntüler oluşturdu

Baharın getirdiği güzelliklerle adeta görsel bir şölen sunan Kars’ın tarlaları kartpostallık görüntülere sahne oldu.

SEYAHAT 27.06.2021, 15:30 28.06.2021, 09:39
Kars’ın sarı çiçekleri kartpostallık görüntüler oluşturdu

Kars’ta sarı çiçeklerle kaplı olan araziler ve tarlaların birbirinden güzel tonlarla bütünleşerek bir renk cümbüşü içinde sunduğu görsel şölen görenleri kendisine hayran bıraktı.

Kars Arpaçay’a bağlı Doğruyol köyünde tarlaların üzerine bir çarşaf gibi örten sarı çiçekler adeta kartpostallık görüntüler oluşturdu.

“Muhteşem bir renk şöleni”

Bir vatandaş Kars’ın güzelliği karşısında büyülendiğini söyleyerek, “Şu anda bir çiçek tarlasının içerisinde bulunuyorum ve burada muhteşem bir görüntü var. Sarı çiçekler, doğanın bize bahşetmiş olduğu güzellik ayrı bir renk şöleni sunuyor. İnsanın burada ruhu dinleniyor. Biz tabi ki Kars’tayız, burada böyle yerler çok fazla ama burası daha nadide bir yer çiçek tarlası, harika bir görüntüsü var. Korona kısıtlamalarının uygulandığı günlerde stresimi azaltmaya fazlaca yardımcı oldu.” diyebilirim.

Sarı çiçekler doğayı bir çarşaf gibi kaplıyor

Arpaçay’a bağlı Doğruyol köyündeki tarlalarda açan sarı çiçekler bütün güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Sarı çiçeklerle kaplanan araziler ve tarlalar, yeşilin birbirinden güzel tonlarla bütünleşmesini sağlayarak bir renk cümbüşü oluşturdu. Tarlaları bir çarşaf gibi örten sarı çiçekler, ortaya kartpostallık görüntüler çıkardı.

Yorumlar (0)