Karagöl, sonbahar renklerinin dansıyla ziyaretçilerini karşılıyor

Ankara’nın Çubuk ilçesinde bulunan Karagöl Tabiat Parkı, Bolu’daki tabiat parklarına alternatif olarak ziyaretçilerinin beğenisine sunuluyor. Park, sonbaharın tüm renkleriyle huzur dolu hafta sonu rotalarından birini oluşturuyor. 

SEYAHAT 24.10.2021, 13:07 25.10.2021, 10:46
Karagöl, sonbahar renklerinin dansıyla ziyaretçilerini karşılıyor

Ankara’nın Çubuk ilçesinde, ilçe merkezine 22 kilometre uzaklıkta bulunan Karagöl Tabiat Parkı, sonbaharın rengarenk huzurunu yaşamak isteyenler için en gözde mekanlardan biri. Bolu’daki tabiat parklarına olan benzerliğiyle bilinen Karagöl Tabiat Parkı, piknik yapmaya, bisiklet sürmeye ve bol oksijen içerisinde zaman geçirmeye vesile olan yanı ile gün içinde binlerce ziyaretçi ağırlıyor. 



Parkta onlarca ağaç türü bulunuyor 

Çam, dağ kavağı, meşe, ıhlamur gibi onlarca ağaç türünün bulunduğu tabiat parkında yeşil, satı ve kahverengiden oluşan sonbahar renkleri ve göl üzerinde yüzen yapraklar, fotoğraf ve doğa tutkunlarına bulunmaz manzaralar sunuyor.  



Park çevresinde çadır kampı yapılıyor 

Karagöl Tabiat Parkı’nın çevresinde çadır kampı yapmak için alan bulunurken yaylalarında da günübirlik geziler de düzenlenebiliyor. Yalnız Ankara’da yaşayanların değil ülkenin dört bir yanından turisti ağırlayan Tabiat Parkı’nda aynı zamanda mezuniyet, nişan ve düğün çekimleri de yapılabiliyor. 







Yorumlar (0)