Günbatımını gözlemlemek için Kapadokya’ya akın ediliyor!

Türkiye’nin turizm denince akla gelen ilk doğal harikalarından Kapadokya, bu kez de dünyanın dört bir yanından ziyaretçi ağırlamaya devam ediyor. Salgına rağmen Kapadokya’ya akın eden ziyaretçiler, gün batımını zevkle izliyorlar. Yerli ve yabancı turistler manzaranın keyfini çıkarırken, Kızılçukur Vadisi’nde manzara keyifle izlenebiliyor.

SEYAHAT 30.03.2021, 11:59 31.03.2021, 09:45
Günbatımını gözlemlemek için Kapadokya’ya akın ediliyor!

Turizm cenneti Kapadokya, ziyaretçi ağırlamayı sürdürüyor. Salgına rağmen dünya çapından milyonlarda yerli ve yabancı turist ağırlayan Kapadokya, bu kez gün batımını izlemek için gelen ziyaretçileri ağırlıyor. Gün batımı, Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesinde bulunan Kızılçukur Vadisinde izlenebiliyor. Kapadokya’daki Kızılçukur Vadisinde gün batımı izleyenlerin keyfi, havadan drone ile görüntülendi.



Gün batımının zevkine varılıyor

Türkiye’de gün batımının izlenebildiği en iyi noktalar arasında gösterilen Kızılçukur Vadisi, Kapadokya’nın uğrak yerlerinden bir tanesi olarak dikkat çekiyor. Kimisinin ailesi ve çocuğuyla geldiği, kimisinin ise sevdiği insanla manzara seyrettiği vadide, fotoğraf zevkinin sonuna kadar varıldı. Ayrıca doğa fotoğrafçıları da gün batımını fotoğraflamak için akın ettiği vadide, bol hatıralar biriktiriliyor.

Herkese tavsiye ediyorlar

Çoğu kez kızıl, çoğu zamansa yeşil renge bürünen peri bacaları ile süslü vadi, yerli ve yabancı ziyaretçileri adeta büyülüyor.  Batan güneşi bol bol fotoğraflayıp güzel hatıra fotoğrafları ortaya çıkaran ziyaretçiler,  güneşin son ışıklarından faydalanıyor. Özellikle ve sadece gün batımının fotoğraflamaya gelen turistler, herkese buraya gelip gün batımını seyretmeyi tavsiye ediyor.

Yorumlar (0)