Fenomen Türk pilot Eser Aksan Erdoğan, dünyayı geziyor!

Zorluğunun yanında keyfi de olan pilotluk mesleği, popüler bir hale gelmeye başladı. Bu meslekle beraber dünyanın bir ucundan öbür ucuna giden Türk kadın pilot Eser Aksan Erdoğan, sosyal medya fenomeni haline geldi. Erdoğan’ın hem mesleğini yaparken hem de dünyayı gezerken çektiği pozlar, büyük ilgi çekiyor.

SEYAHAT 28.03.2021, 13:40 29.03.2021, 10:26
Fenomen Türk pilot Eser Aksan Erdoğan, dünyayı geziyor!

Zorlu hava şartlarında oldukça zorlaşabilen ama göklerde olmanın verdiği hisle cazip mesleklerden biri haline gelen pilotluk, ilgi çekiyor. Pilot olmasının yanı sıra sosyal medya fenomeni haline de gelen Eser Aksan Erdoğan, gittiği her yerde güzel pozlar çektiriyor. Dünyanın bir ucundan öbür ucuna giden Erdoğan, gittiği yerlerden paylaştığı fotoğraflarla beraber, sosyal medya fenomeni haline geldi.

Takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuluyor

Neredeyse 132 bin takipçisi bulunan Eser Aksan Erdoğan, sosyal medyanın gündemine oturan isimlerden oldu. Boeing 737 tip yolcu uçağıyla pilot olmanın avantajını kullanan Erdoğan, dünyanın pek çok yerini görse de daha çok yer gezmeyi hedefliyor. Mesleğine ve gezilerine dair birçok paylaşım yapan Erdoğan, takipçilerinin de beğenisini kazanıyor.

Bugüne kadar elliden fazla ülke gezmiş olan Erdoğan, kendisi gibi pilot olan eşiyle de Seyşeller'de deniz kıyısında evlenmiş. Eser Aksan Erdoğan bugüne kadar Birleşik Arap Emirlikleri, Malta, Peru, Kırgızistan, Ürdün, Kamboçya ve Laous gibi yerlere gitti.

Yorumlar (0)